Incubadora
Barcelona Mobility Lab: Mobilitat Sostenible Intermodal
Espai de cocreació, exploració i desenvolupament de casos d'ús en l?entorn logístic, industrial i de mobilitat de persones, amb cobertura 5G i integrada a la Zona Franca de Barcelona.
  Llegir més...
EM01-2018 Arxiu
Oportunitats industrials en Electro-Mobilitat
Realitzar un anàlisi de l'impacte del vehicle elèctric a les empreses industrials que conformen el CIAC, revisant els principals canvis i implicacions que aquesta tendència implica per tal d'identificar oportunitats industrials per a les empreses.
  Llegir més...
M02-2019 Arxiu
Pla estratègic de la Comissió de Mobility
Definir el Pla estratègic de la Comissió de Mobilitat a partir de Workshops col·laboratius amb els socis integrants de la comissió.
M01-2021 Arxiu
Programa de Innovación Disruptiva de Impacto - Mobility Clusters Catalonia
Utilizar la Innovación abierta como metodología para validar retos, identificar startups nacionales con encaje y permitir a los clusters de Movilidad conocer a las startups seleccionadas en profundidad y explorar colaboraciones o inversiones
  Llegir més...
EM02-2016 Incubadora
Catalonia Urban Lab
Replicar el projecte EM01 2016 "Catalonia Living Lab" amb un enfocament a entorns urbans.
  Llegir més...
Incubadora
Startup Incubator Especialitzada en Automoció
Creació d'un ecosistema d'emprenedors i startups mitjançant un espai de treball, suport financer, formació, i guiats per tutors, mentors, partners i altres agents; tots relacionats amb el sector automoció i dels negocis.
  Llegir més...
Incubadora
Brochure de l'oferta industrial en Electro-Mobilitat
Creació d'un brochure online amb la oferta industrial en EM de les empreses del CIAC i altres entitats relacionades amb la EM a Catalunya
EM02-2018 Arxiu
Battery Electric Vehicle (BEV) Market Report 2017-2027
Forecasts by Vehicle Type (Battery Electric Passenger Cars, Battery Electric Light Commercial Vehicles (LCV), Battery Electric Heavy Goods Vehicles (HGV), and Battery Electric Two Wheelers), & by Region With Analysis Of Penetration Rates Plus Profiles.
  Llegir més...
EM01-2016 Arxiu
Catalonia Living Lab
Desenvolupament d'un mapa de localitzacions per a la realització de proves de vehicles connectats, sistemes cooperatius i conducció autònoma.
Incubadora
I Fòrum del Vehicle Connectat
Desplegament de diferents grups de treball amb l'objectiu de definir i treballar en la transformació de la nova mobilitat a partir dels diferents eixos: Nous Models de Negoci, Regulació, Cadena de Valor TIC, Ciberseguretat, Mobilitat Autònoma i Connectada
M01-2019 Arxiu
Jornada del Vehicle Autònom i Connectat
Organitzar una Jornada amb ponències sobre el Vehicle Autònom i Connectat. Debatre sobre si aquest nou paradigma correspon a una evolució o a una revolució.
Incubadora
SCAIRA: Startups Creation & Acceleration In Rural Areas to foster sustainable Manufacturing
The sudoe area benefits from a strong an dynamic industrial ecosystem, which is mainly located in urban area Rural areas are undergoing depopulation and industries face new needs to decrease their environmental impact.
  Llegir més...

1a Reunió d'Àrea de New Business & MaaS 20211a Reunió d'Àrea de New Business & MaaS 2020

Formem part de
Amb el suport de
Partners de
Col·laborem amb