Incubadora
Barcelona Mobility Lab: Mobilitat Sostenible Intermodal
Espai de cocreació, exploració i desenvolupament de casos d'ús en l?entorn logístic, industrial i de mobilitat de persones, amb cobertura 5G i integrada a la Zona Franca de Barcelona.
  Llegir més...
EM01-2018 Arxiu
Oportunitats industrials en Electro-Mobilitat
Realitzar un anàlisi de l'impacte del vehicle elèctric a les empreses industrials que conformen el CIAC, revisant els principals canvis i implicacions que aquesta tendència implica per tal d'identificar oportunitats industrials per a les empreses.
  Llegir més...
M02-2019 Arxiu
Pla estratègic de la Comissió de Mobility
Definir el Pla estratègic de la Comissió de Mobilitat a partir de Workshops col·laboratius amb els socis integrants de la comissió.
M01-2021 Arxiu
Programa de Innovación Disruptiva de Impacto - Mobility Clusters Catalonia
Utilizar la Innovación abierta como metodología para validar retos, identificar startups nacionales con encaje y permitir a los clusters de Movilidad conocer a las startups seleccionadas en profundidad y explorar colaboraciones o inversiones
  Llegir més...
EM02-2016 Incubadora
Catalonia Urban Lab
Replicar el projecte EM01 2016 "Catalonia Living Lab" amb un enfocament a entorns urbans.
  Llegir més...
Incubadora
Startup Incubator Especialitzada en Automoció
Creació d'un ecosistema d'emprenedors i startups mitjançant un espai de treball, suport financer, formació, i guiats per tutors, mentors, partners i altres agents; tots relacionats amb el sector automoció i dels negocis.
  Llegir més...
Idea
Brochure de l'oferta industrial en Electro-Mobilitat
Creació d'un brochure online amb la oferta industrial en EM de les empreses del CIAC i altres entitats relacionades amb la EM a Catalunya
EM02-2018 Arxiu
Battery Electric Vehicle (BEV) Market Report 2017-2027
Forecasts by Vehicle Type (Battery Electric Passenger Cars, Battery Electric Light Commercial Vehicles (LCV), Battery Electric Heavy Goods Vehicles (HGV), and Battery Electric Two Wheelers), & by Region With Analysis Of Penetration Rates Plus Profiles.
  Llegir més...
EM01-2016 Arxiu
Catalonia Living Lab
Desenvolupament d'un mapa de localitzacions per a la realització de proves de vehicles connectats, sistemes cooperatius i conducció autònoma.
Idea
I Fòrum del Vehicle Connectat
Desplegament de diferents grups de treball amb l'objectiu de definir i treballar en la transformació de la nova mobilitat a partir dels diferents eixos: Nous Models de Negoci, Regulació, Cadena de Valor TIC, Ciberseguretat, Mobilitat Autònoma i Connectada
M01-2019 Arxiu
Jornada del Vehicle Autònom i Connectat
Organitzar una Jornada amb ponències sobre el Vehicle Autònom i Connectat. Debatre sobre si aquest nou paradigma correspon a una evolució o a una revolució.
Execució
Evolució de la mobilitat urbana a Europa
Proporcionar als socis del CIAC un recull d'estudis relacionats amb la mobilitat urbana a Europa per facilitat la recerca d'informació.

1a Reunió d'Àrea de New Business & MaaS 20211a Reunió d'Àrea de New Business & MaaS 2020