EM01-2018 Arxiu
Oportunitats industrials en Electro-Mobilitat
Realitzar un anàlisi de l'impacte del vehicle elèctric a les empreses industrials que conformen el CIAC, revisant els principals canvis i implicacions que aquesta tendència implica per tal d'identificar oportunitats industrials per a les empreses.
M02-2019 Arxiu
Pla estratègic de la Comissió de Mobility
Definir el Pla estratègic de la Comissió de Mobilitat a partir de Workshops col·laboratius amb els socis integrants de la comissió.
Incubadora
Barcelona Mobility Lab: Mobilitat Sostenible Intermodal
Espai de cocreació, exploració i desenvolupament de casos d'ús en l?entorn logístic, industrial i de mobilitat de persones, amb cobertura 5G i integrada a la Zona Franca de Barcelona.
EM02-2016 Incubadora
Catalonia Urban Lab
Replicar el projecte EM01 2016 "Catalonia Living Lab" amb un enfocament a entorns urbans.
Incubadora
Startup Incubator Especialitzada en Automoció
Creació d'un ecosistema d'emprenedors i startups mitjançant un espai de treball, suport financer, formació, i guiats per tutors, mentors, partners i altres agents; tots relacionats amb el sector automoció i dels negocis.
Idea
Brochure de l'oferta industrial en Electro-Mobilitat
Creació d'un brochure online amb la oferta industrial en EM de les empreses del CIAC i altres entitats relacionades amb la EM a Catalunya
EM02-2018 Arxiu
Battery Electric Vehicle (BEV) Market Report 2017-2027
Forecasts by Vehicle Type (Battery Electric Passenger Cars, Battery Electric Light Commercial Vehicles (LCV), Battery Electric Heavy Goods Vehicles (HGV), and Battery Electric Two Wheelers), & by Region With Analysis Of Penetration Rates Plus Profiles.
EM01-2016 Arxiu
Catalonia Living Lab
Desenvolupament d'un mapa de localitzacions per a la realització de proves de vehicles connectats, sistemes cooperatius i conducció autònoma.
M01-2019 Arxiu
Jornada del Vehicle Autònom i Connectat
Organitzar una Jornada amb ponències sobre el Vehicle Autònom i Connectat. Debatre sobre si aquest nou paradigma correspon a una evolució o a una revolució.
EM01-2017 Arxiu
Autonomous vehicle test & development symposium 2017
Conèixer les últimes tendències en la industria de l'automoció del vehicle autònom. Promoure la proposta Catalonia Living Lab.

Documents

Calendari