Presentació - Automotive Startup - Pre-accelerator Program

DESTACAT
26/11/20
119
0

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner i el Consell Comarcal de l’Anoia a través del Campus Motor Anoia, conjuntament amb el Clúster de la Indústria de l'Automoció de Catalunya (CIAC) i la Universitat de Lleida, es complauen a convidar-vos a l’acte de presentació de les dues Preacceleradores del sector de l’automoció (Indústria 4.0 i vehicle connectat) impulsades pel programa PRIMER de Preacceleració Catalunya Emprèn d’emprenedoria especialitzada en el sector de l’automoció de la Generalitat de Catalunya.

Presentació del programa d'ajuts per al sector de l'automoció

DESTACAT
26/11/20
69
0

En aquesta sessió on-line descobriràs les dues noves línies d’ajuts per a la indústria de l’automoció, posades en marxa pel Departament d’Empresa i Coneixement, a través de la Direcció General d’Indústria i ACCIÓ.

Nou Màster Motorsport & e-Racing de la UVIC amb la implicació del CIAC i Clústermoto

DESTACAT
25/11/20
46
0

* Els dos clústers han participat en la validació del temari del Màster, així com en la recerca de professorat i pràctiques pels alumnes a Montmeló.

  • La iniciativa està sota el paraigua de la plataforma MotorsportCAT i QEV Technologies serà la responsable de portar-lo a terme.

25 de novembre de 2020. Aquest octubre la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya ofereix, per primera vegada, el nou Màster Motorsport & e-Racing que es fa a Montmeló i que acabarà el mes de novembre del 2021.

Trobades d’alt valor afegit amb les Top Management Meetings

DESTACAT
17/11/20
36
0

El Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC) posa en marxa els Top Management Meetings, una reunió mensual d’alt valor afegit que acull els gerents, CEOs i directors de les empreses sòcies del clúster per debatre sobre el present i el futur del sector de l’automoció a Catalunya.

L’àrea de treball d’Innovació de Producte del CIAC es posa en marxa

DESTACAT
13/11/20
45
0

Aquest novembre ha engegat una de les àrees de nova creació proposades dins el Pla Estratègic 2020-2024 del Clúster de la Indústria d’Automoció (CIAC). Es tracta de la d’Innovació de Producte que tindrà la funció de supervisar i validar els projectes que es plantegin, definir una visió i estratègia per potenciar la innovació i, com la resta d’àrees de treball del clúster, estarà a disposició dels socis. De fet, ja s’ha avançat que el seu focus serà el que han anomenat CESS (Connected, Electric, Share & Safe).