BARCELONA NEW ECONOMY WEEK

DESTACAT
6/10/20
72
0

El Barcelona New Economy Week és un esdeveniment B2B físic i digital que aglutina esdeveniments singulars de Logística, Real Estate, Indústria Digital, Ecommerce i Zones Econòmiques, tots ells amb un denominador comú: la nova economia.
Per més informació, ho trobareu a través del següent link

El futur de l’automoció oferirà noves oportunitats de negoci a les empreses de Catalunya

DESTACAT
17/9/20
5
0
  • El Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC) afirma, en la presentació del Pla Estratègic 2020-2024, que els proveïdors de components seran els grans impulsors de les novetats que viurà l’automoció
  • Per afrontar els reptes de futur, com la ciberseguretat o la creació de nous perfils professionals qualificats, el CIAC transformarà les seves àrees de treball i potenciarà la seva Plataforma de Talent a més de 90 universitats per obrir-la a tot el sector de l’automoció.

Coneix el nou Marketplace del CIAC

DESTACAT
28/5/20
79
0

Davant de la gran quantitat d'oferta de Webinars, Formacions, Activitats, Jornades, Serveis, Productes i Seminaris, des del CIAC posem a disposició de tots els socis un MARKETPLACE on podreu penjar totes aquelles activitats que oferiu, d'una manera més visual i fàcil per arribar a tots els socis del CIAC.

Totes aquestes activitats es difondran a través de l'e-mail de tots els socis del CIAC.

INDÚSTRIA vs COVID

DESTACAT
30/4/20
72
0

Des del CIAC, ens hem sumat a la iniciativa de INDÚSTRIA vs COVID on es dóna el reconeixement a totes aquelles empreses que estan ajudant per fer front el Covid19.

Us animem a sumar-vos-hi!

Per més informació, ho trobareu a través del següent link

Quin efecte té la Covid-19 a l'automoció i quines mesures estan prenent les empreses?

DESTACAT
30/4/20
58
0

El baròmetre Auto Mobility Trends, impulsat per Coche Global i YGroup Companies, s'actualitza amb preguntes sobre l'impacte de l'epidèmia de coronavirus al sector de l'automòbil i la mobilitat. Demanem la seva col·laboració responent de forma anònima un qüestionari digital. Així podrem tenir una visió de conjunt de l'evolució de fabricants de vehicles, de components i concessionaris i venedors en aquests moments de gran incertesa.

Si us plau, premi aquest enllaç per respondre l'enquesta.