INDUSTRY - from needs to solutions

ESDEVENIMENTS
23/3/21
169
0

INDUSTRY - from needs to solutions

Per més informació, ho trobareu a través del següent link

DATA: 23 al 26 de març de 2021

Empowering the Spanish Automotive Industry: The new growth to catch

JORNADES PELS SOCIS
26/1/21
16
0
IHS Markit i 7 clústers espanyols (CAAR, AVIA, CEAGA, ARIOJA, FACYL, CIAC, ACAN), membres de l'Associació ACREA, tenim el plaer de convidar-vos a un esdeveniment de llançament de la indústria automobilística espanyola.

L'any 2020 ha estat un any sense precedents tant dins com fora de la indústria de l'automòbil. La interrupció ha estat global, sense cap racó de món intacte. Però amb una vacuna a l'horitzó, el món espera tornar a la (nova) normalitat.Si ho desitgeu, us podeu unir el proper 26 de gener , al Webinar organitzat per presentar les xifres i la visió al voltant de la previsió a curt termini de la producció de vehicles lleugers per a 2021-2023 a Espanya, Europa i el nord d'Àfrica (incloent una línia superior de la perspectiva global). També farem una ullada als principals llançaments de nous vehicles previstos per a l'any i l'impacte de l'e-mobilitat a la previsió de producció de vehicles lleugers.

ORDRE DEL DIA

12:00: Introduction - Giuseppe Fanigliulo
12:15: Light Vehicle Production - Denis Schemoul
12:45: Q&A
13:15: Wrap Up and closing
13:30: Webinar concludes

REGISTRA'T : INSCRIPCIONS

Aquest seminari web es presentarà en anglès.
(si no podeu assistir a l’esdeveniment, hi haurà una gravació disponible).

Salutacions cordials,

Gemma Puig
Communication & Marketing Manager

Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya
Passeig de Gràcia, 129 - 08008 Barcelona
t: +34 93 476 72 57
gemma.puig@ciac.cat
www.ciac.cat

RECORDATORI: 3r TOP Management Meetings

L'informe del CIAC
20/1/21
12
0


Benvolgut/da {name} ,

Des del CIAC us esperem el proper 20 de gener de 2021 a les 9:00h a través de ZOOM a la tercera trobada de TOP Management Meetings.

En aquestes trobades convoquem a tots els gerents/ director generals / directors de planta / màxims responsables de cada organització sòcia del Clúster, i així poder parlar de temes d'actualitat, aportar informació i a més, conèixer de primera mà les vostres inquietuds i saber com el CIAC us podem ajudar.

ORDRE DEL DIA

  • 09:00h – Introducció per part del CIAC
  • 09:05h – Repàs dades
  • 09:20h – Dubtes 2n TOP Management Meeting
  • 09:30h – Informe mensual automoció CIAC
  • 09:55h - Precs i Preguntes

Us recordem també que us podeu apuntar al projecte “Top Management meetings” al nostre gestor de projectes, on anem penjant tota la informació relacionada amb les reunions i totes les dades presentades.

LINK DE ZOOM : https://us02web.zoom.us/j/86857196196?pwd=T1lVQldRdXBkbmpHZC9NZGhQNzlCZz09

Quedo a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

Josep Nadal Puigvert
Cluster Manager

Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya
Passeig de Gràcia, 129 - 08008 Barcelona
t: +34 93 476 72 57
m: +34 687 570 260
josep.nadal@ciac.cat
www.ciac.cat

Bones Festes - Carta dirigida a les empreses sòcies del CIAC

JORNADES PELS SOCIS
24/12/20
45
0

Benvolgut/da {name},

Complicat, difícil, complex, enredat, crític, dolent, dur… Aquests són alguns dels adjectius que ens vindran al cap quan recordem el 2020. Totes i cada una de les empreses del sector de l’automoció van llançar les previsions a les escombraries al tercer mes de l’any, quan el govern espanyol va dictar un confinament total per la Covid-19 i ens obligava a tancar els nostres negocis. Van ser setmanes de moltes reunions virtuals i de revisar molts textos redactats per l’administració pública per saber què deia exactament la llei i tenir clar què podíem fer.

L’embolic dels ERTO ho va posar tot més difícil, tot i que la seva feina era precisament la contrària, ajudar-nos a superar una situació molt adversa.

Precisament per totes aquestes dificultats, avui em sento molt orgullós de la capacitat de reacció i reactivació de la nostra indústria. Ens han posat a prova i hem donat exemple de fortalesa i superació tot i estar immersos en un procés de transició cap a un futur molt il·lusionant com és el vehicle elèctric, connectat i autònom.

Nissan també ha estat notícia perquè trasllada la producció fora de Barcelona. Una decisió que ha provocat un fort impacte a tot el sector. No obstant això, esperem l’entrada de noves indústries que col·laborin a l’enfortiment col·lectiu.

Vull dedicar-vos aquestes últimes paraules per desitjar-vos unes Bones Festes i agraïr-vos, una vegada més, l’enorme esforç que vau fer, que esteu fent i que fareu per recuperar la normalitat. De fet, em consta que hi ha empreses que teniu planificat incrementar la plantilla respecte el 2020 i aquesta és una noticia magnífica!

Estic convençut que el 2021 serà molt millor que el 2020. Hi haurà reptes? Sí, moltíssims, però els superarem per continuar sent un puntal imprescindible de l’economia catalana.

Bones Festes i Bon Any!

Josep Maria Vall, President del CIAC


Us volem fer arribar el primer informe mensual del sector d'automoció coordinat amb diferents Clústers d'Automoció D'Espanya i amb informació obtingut de IHS Markit.

L'equip del CIAC us desitja unes bones festes i un feliç any 2021.

Agraïment - Projectes tractors: Tot el que has de saber

JORNADES OBERTES AL PÚBLIC
23/12/20
58
0

Benvolgut/da {name},

Us volem agrair la vostra assistència a la trobada que vam realitzar ahir per parlar de tot el que s'havia de saber dels projectes tractors.

Podeu trobar tota la jornada sencera en el següent link:

La trobada va comptar amb la presència de més de 140 empreses del sector per resoldre dubtes sobre els Fons de Reconstrucció.

La Generalitat de Catalunya, Eurecat i el CIAC vam presentar un pla tractor, destinat als Fons de Reconstrucció de la Unió Europea, que engloba tot el sector de l’automoció de Catalunya i del qual en pengen més de 30 projectes i més de cinquanta empreses implicades.

En Tomàs Megia, d'ACCIÓ, ens va parlar del marc legal a Catalunya, i la Inés Bargueño d'Ernst&Young del Marc Legal a Europa i a Espanya.

La Generalitat, en veu de la directora general d’Indústria, Matilde Villarroya va demanar a les empreses que comencin a donar forma a nous projectes perquè en el moment que s’obri la línia de finançament, falta saber quin format tindrà, els terminis per presentar-s’hi seran curts.

Volem aprofitar aquest agraïment, per desitjar-vos unes Bones Festes i agraïr-vos, una vegada més, l’enorme esforç que vau fer, que esteu fent i que fareu per recuperar la normalitat.