Nou Incubadora
Barcelona Mobility Lab: Mobilitat Sostenible Intermodal
Espai de cocreació, exploració i desenvolupament de casos d'ús en l?entorn logístic, industrial i de mobilitat de persones, amb cobertura 5G i integrada a la Zona Franca de Barcelona.
Idea
Brochure de l'oferta industrial en Electro-Mobilitat
Creació d'un brochure online amb la oferta industrial en EM de les empreses del CIAC i altres entitats relacionades amb la EM a Catalunya
EM01-2016 Arxiu
Catalonia Living Lab
Desenvolupament d'un mapa de localitzacions per a la realització de proves de vehicles connectats, sistemes cooperatius i conducció autònoma.
Nou EM01-2017 Arxiu
Autonomous vehicle test & development symposium 2017
Conèixer les últimes tendències en la industria de l'automoció del vehicle autònom. Promoure la proposta Catalonia Living Lab.
Nou EM01-2018 Arxiu
Oportunitats industrials en Electro-Mobilitat
Realitzar un anàlisi de l'impacte del vehicle elèctric a les empreses industrials que conformen el CIAC, revisant els principals canvis i implicacions que aquesta tendència implica per tal d'identificar oportunitats industrials per a les empreses.
Nou EM02-2016 Incubadora
Catalonia Urban Lab
Replicar el projecte EM01 2016 "Catalonia Living Lab" amb un enfocament a entorns urbans.
Nou EM02-2018 Arxiu
Battery Electric Vehicle (BEV) Market Report 2017-2027
Forecasts by Vehicle Type (Battery Electric Passenger Cars, Battery Electric Light Commercial Vehicles (LCV), Battery Electric Heavy Goods Vehicles (HGV), and Battery Electric Two Wheelers), & by Region With Analysis Of Penetration Rates Plus Profiles.
Nou M01-2019 Arxiu
Jornada del Vehicle Autònom i Connectat
Organitzar una Jornada amb ponències sobre el Vehicle Autònom i Connectat. Debatre sobre si aquest nou paradigma correspon a una evolució o a una revolució.
Nou M02-2019 Arxiu
Pla estratègic de la Comissió de Mobility
Definir el Pla estratègic de la Comissió de Mobilitat a partir de Workshops col·laboratius amb els socis integrants de la comissió.
Idea
Necessitats formatives de futur
Amb l'aparició de nous tipus de vehicles al mercat cal actualitzar les necessitats formatives dels RRHH que OEMs, TIERs1, etc. necessitaran en un futur inmediat.

Documents

Calendari