F03-2021 Arxiu Formació & Talent
ITINERARI FORMATIU PILOT - AUTOMOTIVE DIGITAL FUTURE
Itinerari Formatiu Pilot de 31 setmanes de duració, per la transformació de les organitzacions cap a una indústria més descarbonitzada, digital, flexible i constantment actualitzada.

Formació i Talent
Creació11/3/21
Data d'inici7/6/21
Data de tancament21/3/22
Dinamitzador

Fitxa de Projecte

OBJECTIU DEL PROJECTE


Itinerari Formatiu Automotive Digital Future
Conèixer les darreres tendències disruptives del sector, per tal de fomentar, a través del lideratge intern, la transformació de les organitzacions cap a una indústria més descarbonitzada, digital, flexible i constantment actualitzada.

  • Conèixer els factors de canvi que impacten en el sector de l’automoció, obligant-lo a transformar-se completament, donant importància a les noves capacitats per afrontar aquest repte.
  • Conèixer l’aplicabilitat de la intel·ligència artificial i la tecnologia de dades , tant del producte com de totes les àrees de la cadena de producció, logística, vendes i nous productes, així com el nou concepte de vehicle connectat.
  • Enfocar l’usuari al centre i conèixer les tecnologies que impacten en l’evolució de nous productes, com el cotxe connectat i autònom, i els nous models de negoci i economia circular, fruit de la nova mobilitat.
  • Conèixer l’ús, i les característiques dels nous materials: més lleugers, mes resistents , mes sostenibles que tenen un impacte en el vehicle més positiu i com impacten el concepte del vehicle i els seus processos de transformació.
  • Conèixer els habilitadors tecnològics que impacten en la manufactura avançada (indústria 4.0) i distribució connectada (logística 4.0), optimitzant els seus processos de producció i distribució.
  • Conèixer els elements tecnològics que poden ajudar a la descarbonització i transició verda del sector, així com els nous reptes lligats a l’economia circular vinculats a les noves tecnologies de propulsió.

*Només els socis del CIAC tenen accés a aquest programa. Si ja ets soci, registra't o identifica't com a usuari.

Participants com Empresa Industrial

Participants com Enginyeria & Consultoria

Podeu veure més informació si inicieu la sessió i obteniu més permisos.