JD02-2019 Arxiu Junta Directiva
Col·laboració amb el programa mentoring
Acompanyament per a la consolidació de nous negocis d'automoció per a desenvolupar les competències emprenedores dels beneficiaris i millorar la taxa de supervivència de les empreses, aprofitant el potencial del voluntariat empresarial.

Creació16/7/18
Pressupost estimat16.000€
Dinamitzador

Fitxa de Projecte

OBJECTIU DEL PROJECTE

Implementació d’un programa de mentoring per a emprenedors mitjançant l‘acompanyament a negocis de recent creació en l'àmbit de l'automoció en els seus processos de consolidació i creixement, per part de directius de les empreses del sector en qualitat de voluntaris.

S’aplicarà la metodologia de mentoring per a emprenedors de Youth Business International, que compta amb més de 14.000 mentors voluntaris en més de 50 països, i que la Fundació Autoocupació lidera a Catalunya des de 2013. Aquesta metodologia consisteix en un acompanyament personalitzat als beneficiaris durant un període d’un any, des de l’experiència, amb un enfoc estratègic i transversal, ajudant-los a reflexionar i a trobar les seves pròpies solucions als reptes que se’ls plantegen.

El mentoring és un factor clau en el creixement professional dels joves emprenedors i de l’èxit dels seus nous negocis, multiplicant per dos les taxes de supervivència empresarial i és una bona estratègia per atraure talent i per a dinamitzar la creació de noves empreses i d’ocupació en el sector.

A l’hora, aquest programa és una oferta de voluntariat atractiva i d’alt valor afegit per als professionals de les empreses del sector de l’automoció, que assumeixen un repte diferent, posant en valor la seva experiència, generant impacte social i obtenint un retorn en termes d’aprenentatge.

Participants com Empresa Industrial

Participants com Enginyeria & Consultoria

Podeu veure més informació si inicieu la sessió i obteniu més permisos.