F04-2018 Arxiu Formació & Talent
Workshop en la metodología Design Thinking per donar solucions a problemes industrials. Incorporació de Necessitats de Clients per a major eficàcia de Projectes (DT)
Donar a conèixer les diferents estratègies i metodologíes de " design thinking " per tal de detectar posibles problemes industrials de les empreses i obtenir les eines de cara a donar solucions i millorar la competitivitat de l?empresa.

Formació Workshops
Creació3/11/17
Pressupost estimat7.500€
Pressupost assignat7.500€
Límit presentació26/6/18
Data d'aprovació12/6/18
Dinamitzador

Fitxa de Projecte

OBJECTIU DEL PROJECTE

Workshop per donar a conèixer les diferents estratègies i metodologies de design thinking per tal de detectar posibles problemes industrials de les empreses i obtenir les eines de cara a donar solucions i millorar la competitivitat de l’empresa.

Aquest workshop i projecte pretén donar a conèixer el "design thinking" com a eina de gran utilitat enfocada a fomentar la innovació en les organitzacions d'una manera eficaç i amb èxit. Es prtén que gràcies a la seva aplicació, es generin importants beneficis en el disseny de solucions, permetent a les empreses obtenir millors resultats en la seva comercialització.

Donar a conèixer aquesta metodologia per desenvolupar la innovació centrada en les persones, oferint una lent a través de la qual es poden observar els reptes, detectar necessitats i, finalment, solucionar-les. En altres paraules, el "design thinking" és un enfocament que se serveix de la sensibilitat del dissenyador i el seu mètode de resolució de problemes per satisfer les necessitats de les persones d'una manera que sigui tecnològicament factible i comercialment viable.

Desenvolupar un taller pràctic d'introducció a Design Thinking centrat en com detectar i incorporar les necessitats de clients i usuaris en el desenvolupament de nous projectes. Mostrar com aquesta metodologia genera noves oportunitats i millors perspectives d'èxit de noves iniciatives.

Participants com Empresa Industrial

Participants com Enginyeria & Consultoria

Podeu veure més informació si inicieu la sessió i obteniu més permisos.