CELO obre les seves portes als socis del CIAC

DESTACAT
26/9/23
374
0
  • El Clúster de la indústria de l'automoció de Catalunya (CIAC) ha iniciat la seva temporada postestiu amb una visita a les instal·lacions de CELO Industrial Fasteners el passat 26 de setembre.
  • La jornada va estar impregnada de moments de cooperació i diàleg, ressaltant la rellevància de la indústria d'automoció tant a Catalunya com a escala global.

La jornada va començar amb una càlida benvinguda, on tots els assistents van ser acollits amb cafè i pastes. El Sr. Josep Nadal, Cluster Manager del CIAC, i el Sr. Ramón Ceravalls, Copropietari del Grupo CELO, van donar la benvinguda als assistents amb paraules d'agraïment i expectació pel que estava per arribar.

La visita a les instal·lacions va ser conduïda per la Sra. Teresa Pons Munill, Plant Manager de CELO, qui va oferir als socis una visió detallada del procés de fabricació dels diversos tipus de cargols que són el nucli de l'activitat de l'empresa. Aquest recorregut va abastar les àrees de producció i magatzem (4.500m2), proporcionant una comprensió completa de com CELO opera amb eficiència i precisió.

CELO produeix més de 10 milions de cargols al dia

CELO Industrial Fasteners, amb una producció diària de més de 10 milions de cargols, manté la seva posició com a peça destacada en la indústria mundial de fixadors, amb presència en més de 90 països.
Posteriorment, el Sr. Julià Chaler, General Manager de CELO, va compartir la història i la trajectòria de l'empresa, així com les seves operacions a escala global. Les diverses seus de CELO arreu del món i la seva presència en més de 90 països la converteixen en una empresa internacional molt rellevant.

La visita va concloure amb un agradable moment de networking i un pica-pica que va permetre als assistents establir relacions i col·laboracions futures.

CELO té més de 6.300 clients en més de 90 països

CELO Industrial Fasteners és una empresa internacional dedicada al disseny i fabricació de solucions de cargols i fixació d'alta precisió. Amb presència a Europa, Àsia i Amèrica, CELO manté els seus valors de coneixement, innovació i millora constant per oferir als clients productes de qualitat certificada que optimitzen la seva feina i proporcionen respostes ràpides a les seves necessitats.

A través de la seva xarxa global i la seva assistència personalitzada, CELO es posiciona com un expert en solucions de fixació d'alta precisió.

Actes del CIAC:

Comentaris