Recordatori Quarta Jornada de Fabricació Additiva

JORNADES OBERTES AL PÚBLIC
24/10/18
209
0

!!! RECORDATORI


COMPONENTS PLÀSTICS

Bon dia {name},

Us recordem que el proper dimarts 27 de novembre tindrà lloc la 4ª Jornada de Fabricació Additivaal CFPA (Martorell) i tractarà sobre els components plàstics.

El dimarts 8 de maig vam realitzar la Primera Jornada de Fabricació Additiva centrada en el sector de l'automoció. Va ser tot un èxit d'assistència, on més de 150 persones van omplir al complert l'auditori del CFPA (Martorell) amb la benvinguda de l'Hble. Sra. Maria Àngels Chacón i Feixas, consellera d'Empresa i Coneixement.

El dia 19 de juny, vam celebrar la Segona Jornada de Fabricació additiva centrada en el nou paradigma del disseny, on tres empreses ens van explicar els seus casos d'èxit i també vam poder gaudir d'una taula Rodona de la mà d'Antoni Camí.

El darrer dimarts 9 d'octubre, acompanyats d'en Tomàs Megia com a dinamitzador, es va celebrar la tercera Jornada, centrada en la fabricació additiva amb components metàl·lics, en la qual es van realitzar 4 ponències basades en casos d'èxit d'empreses punteres del sector en aquestes tecnologies.

Acompanya'ns el proper dimarts 27 de novembre a aquesta 4ª jornada, a on es realizaran 4 ponències basades en Best Practices d'empreses que estan aplicant aquesta tecnologia de fabricació additiva per a components plàstics en els seus processos de prototipatge i/o productius.

Us hi esperem a tots!


ORDRE DEL DIA

09:30h - Recepció dels assistents
10:00h - Benvinguda
10:15h - Primera sessió de ponències
11:15h - Coffee Break – Networking
11:45h - Segona sessió de ponències
12:45h - Taula rodona dinamitzada
13:30h - Tancament

INSCRIPCIONS

És indispensable confirmar assistència a través del següent formulari:

VOLS SER PONENT?

Si t'interessa ser ponent per exposar el teu cas d'èxit en el sector durant aquesta jornada, envia'ns un correu a comunicacio@ciac.cat i ens posarem en contacte amb tu.

PROPERES JORNADES

Gener 2019 - 5a Jornada de Fabricació Additiva: Controls de qualitat
Febrer 2019 - 6a Jornada de Fabricació Additiva: Eines i utillatges


Per qualsevol qüestió, no dubteu en contactar amb nosaltres.


Carolina Trinidad Morera
Project Manager

Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya
Passeig de Gràcia, 129 - 08008 Barcelona
t: +34 93 476 72 57
carolina.trinidad@ciac.cat
www.ciac.cat

Comentaris