El CIAC arriba a un acord de col·laboració amb l'eMobility Expo World Congress per moldre el futur de la indústria de la mobilitat

DESTACAT
16/11/23
58
0

Del 13 al 15 de febrer, l'eMobility Expo World Congress arriba a València amb les últimes innovacions sostenibles i solucions per a la indústria de la mobilitat. I el CIAC no es pot perdre aquest esdeveniment.

L'eMobility Expo World Congress, l'esdeveniment d'innovació per a la mobilitat electrificada, autònoma, connectada i sostenible, arriba a València (Espanya) del 13 al 15 de febrer de 2024. Durant tres dies, l'eMobility Expo World Congress reunirà més de 6.000 professionals per descobrir les últimes tendències, vehicles i solucions tecnològiques per impulsar la mobilitat del futur.

En aquest context, l'esdeveniment internacional reunirà tots els actors de la mobilitat integral a la Feria Valencia. Més de 200 empreses expositores especialitzades en mobilitat urbana i micro, la indústria automobilística, la indústria tecnològica, fabricants de bateries elèctriques i sistemes de càrrega, noves fonts d'energia com l'hidrogen, productes per a la conducció automatitzada i autònoma, la indústria de components, la logística, la mobilitat aèria, ferroviària i marítima, així com les start-ups que estan revolucionant el sector, presentaran les seves últimes innovacions i solucions pel futur de la mobilitat.

La plataforma d'eMobility més gran i més multisectorial

En el marc de l'eMobility Expo World Congress, tindrà lloc l'eMobility World Congress, on més de 375 experts internacionals compartiran les claus per implementar nous models de negoci i presentaran les tendències tecnològiques i sostenibles més avançades en el camp de la mobilitat. El congrés disposarà de diferents fòrums verticals per a cada segment de la indústria (energies, bateries, hidrogen, mobilitat urbana i micro, ciutats del futur, logística, automoció, ferrocarril, transport marítim i aèri), així com agendes especialitzades per a cada perfil professional: CEOs, CIOs, Fleet Managers i Govern i Fabricants.

A més, l'eMobility Expo World Congress oferirà diverses activitats per fomentar el networking i les sinergies entre tots els professionals del sector. Un exemple d'això seran els eMobility Innovation Awards 2024, els premis que reconeixen el lideratge, els projectes d'innovació i les solucions que transformaran la indústria de la mobilitat; el eMobility Startup Forum, un fòrum que acollirà tot l'ecosistema de start-ups que estan revolucionant el sector de la mobilitat; i el Leadership Summit, un dinar amb executives de les principals companyies del sector.

El CIAC anima tots els professionals del sector de la mobilitat a participar en la Convocatòria de Ponents de l'eMobility World Congress i a presentar els seus projectes innovadors als eMobility Innovation Awards 2024.

Comentaris