Participa al 9è Racó d'Innovació!

DESTACAT
18/1/24
778
0

Vols ser un dels projectes finalistes del 9è Racó d'Innovació?

Per novè any, el CIAC dona l'oportunitat de presentar projectes innovadors dirigits al sector de l'automoció: on empreses, start-ups, universitats o centres tecnològics podran donar-se a conèixer i aprofitar l'ambient de networking d'un congrés d'alt nivell internacional que pot ajudar a trobar partners, finançament o obrir noves línies de negoci, com és l'Advanced Factories.

Un any més, Advanced Factories 2024 acollirà la presentació dels projectes finalistes de la IX edició del Racó d'Innovació. Els projectes seleccionats pel jurat d'experts podran fer una presentació de 3 minuts davant de tots els professionals de la indústria i mitjans de comunicació assistents del congrés. En finalitzar la ronda de presentacions, hi haurà espai pel networking i l'intercanvi d'idees i propostes entre els participants i els assistents.

Per participar en el procés s'ha d'omplir el formulari d'inscripció abans del 3 de març de 2024. Si necessites informació addicional, no dubtis a contactar amb CIAC a través del correu electrònic comunicacio@ciac.cat.

DIA: 9 d'abril de 2024
HORA: 15:00h
LLOC: Fira Barcelona
ÚLTIM DIA INSCRIPCIONS: 3 de març

Comentaris