El CIAC col·labora amb Advanced Factories 2024 per continuar impulsant la transformació i la innovació a la indústria de l'automoció

DESTACAT
30/1/24
696
0
  • Els propers 9, 10 i 11 d'abril de 2024, la Fira de Barcelona serà l'escenari de les últimes solucions en automatització, robòtica, Intel·ligència Artificial, IoT, ciberseguretat i analítica de dades
  • Advanced Factories reunirà més de 27.000 directius i empresaris del sector industrial manufacturero a la recerca de socis industrials i tecnològics
Advanced Factories

, líder en automatització i robòtica industrial al sud d'Europa, obre la convocatòria a empreses expositores per a la seva vuitena edició a Barcelona, amb l'objectiu de continuar impulsant l'automatització i la robòtica a la indústria.

Des del CIAC sabem que aquest esdeveniment és imprescindible per fomentar la transformació industrial, i per això t'animem a formar part de la pròxima edició. Del 9 a l'11 d'abril de 2024 al recinte de la Fira de Barcelona - Gran Vía, i sota el lema "Integrating Automation Systems", Advanced Factories busca avançar en la integració d'equips, sistemes d'automatització i les tecnologies 4.0 per aconseguir nivells més alts de productivitat.

"L'autonomia industrial europea només la van a aconseguir aquells països que tinguin una indústria innovadora i competitiva. I aquesta competitivitat implica tenir les nostres fàbriques altament automatitzades, utilitzant la robòtica, la intel·ligència artificial i l'anàlisi de dades per aconseguir nivells majors d'eficiència en els processos. És el moment d'integrar els sistemes d'automatització i fabricació, que ens ajudin a assolir noves quotes de productivitat", destaca Albert Planas, director general d'Advanced Factories.

Durant tres dies, Advanced Factories reunirà més de 460 empreses expositores que mostraran les últimes solucions en robòtica, automatització, sistemes integrats de producció, Intel·ligència Artificial, IoT, ciberseguretat, Big Data i analítica de dades. L'objectiu és apropar aquestes solucions als més de 27.000 directius industrials que la visiten cada any. Si vols tenir el teu propi estand per mostrar les teves solucions i connectar amb centenars de clients potencials, registra ara el teu interès per rebre més informació.

Congress Indústria 4.0

En el marc d'Advanced Factories se celebrarà un any més el Industry 4.0 Congress, on 320 experts compartiran les claus per impulsar l'eficiència, la flexibilitat i l'adaptabilitat de les plantes de producció: des dels processos de fabricació intel·ligent impulsats per l'automatització, la robòtica o la IA, passant per la connectivitat i la diversitat de formats d'explotació a través de la realitat virtual, visió artificial o bessó digital. A més, acollirà diferents fòrums específics com el Congrés Nacional de Gestors de Polígons Industrials, el Plant Manager's Summit, el Fòrum de Ciberseguretat Industrial, el CIO's Summit, el Fòrum d'Intel·ligència Artificial o el 3D Printing Forum.

Vuit edicions d'èxit a Barcelona

El CIAC col·laborem una vegada més amb Advanced Factories, que va celebrar la seva primera edició el 2017 al CCIB de Barcelona i ha aconseguit situar-se com l'esdeveniment líder indiscutible en automatització i robòtica industrial al sud d'Europa. A la passada edició, Advanced Factories va fer un pas més traslladant-se a la Fira de Barcelona per donar resposta a l'elevada demanda d'empreses expositores que des de feia anys volien exposar. Aquest canvi de recinte va permetre doblar l'oferta de firmes expositores en una edició que es va celebrar conjuntament amb AMT - Advanced Machine Tools, l'esdeveniment biennal de màquina-eina per a la indústria metal·lúrgica que tornarà el 2025.

Ara, torna a la Fira de Barcelona per continuar impulsant la competitivitat industrial i contribuir a crear una indústria europea més sostenible, competitiva i autosuficient. "Des de la nostra primera edició, hem creat la major comunitat industrial d'Espanya, reunint a desenes de milers de professionals juntament amb els principals actors de la indústria, líders tecnològics, associacions professionals i experts per compartir coneixements, descobrir les últimes tendències i explorar les tecnologies més innovadores que estan revolucionant la indústria", assenyala Victor Blanc, Event Manager d'Advanced Factories.

Comentaris