CIAC - Documentació WS Matriu de Materialitat 23 de maig

PROJECTES
18/5/17
174
0

Bon dia,

El pròxim dimarts 23 de maig realitzarem el primer Workshop del projecte per a la definició de la Matriu de Materialitat de la indústria de l'automòbil de Catalunya.

Aquesta sessió de Workshop seguirà un enfocament metodològic de deisgn thinking, i com a pas previ és necessari desenvolupar una fase d'empatia en la que tots puguem apropar-nos a l'assumpte central del WS. Donada la dilatada experiència sectorial de tots els assistent, el coneixement de la matèria està assegurat, facilitant molt aquesta fase d'empatia i apropament a la matèria del Workshop.

Amb la finalitat de complementar aquestes experiències, s'ha realitzat una selecció de documents per a aportat inspiració sobre aquells temes més disruptius o vinculats amb la sostenibilitat i que puguin estar més allunyats de la realitat diària del treball.

Aquests documents estaran disponibles al Gestor de Projectes de la intranet del CIAC. En el document adjunt a aquest correu podreu trobar l'agenda de la sessió i una breu descripció dels documents disponibles.

Salutacions cordials,

Carolina Trinidad
Projectes

Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya
Passeig de Gràcia, 129 - 08008 Barcelona
t: +34 93 476 72 57
projectes@ciac.cat
www.ciac.cat

Comentaris