Convocatòria oberta per participar en la 7a edició dels PREMIS CIAC

DESTACAT
15/3/24
903
0

CONVOCATÒRIA OBERTA:

PRESENTA'T ALS PREMIS CIAC!

El Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya (CIAC) prepara un any més els PREMIS CIAC, que se celebraran en el marc de la 7a edició del MÍTING d'AUTO, l'esdeveniment anual organitzat pel Clúster que tindrà lloc el proper 13 de juny a l'Hotel Hyatt Regency Barcelona Tower, i que un any més esdevindrà el punt de trobada de referència dels principals agents de l'automoció de Catalunya.

Com en les anteriors edicions, els PREMIS CIAC reconeixeran a aquelles companyies que amb la seva tasca impulsen la competitivitat de la indústria de l'automòbil a Catalunya. Aquests guardons consten de quatre categories:

  • Premi CIAC a la Millor empresa d'automoció de l'any
  • Premi CIAC a la Millor estratègia d'innovació
  • Premi CIAC al Millor pla d'internacionalització
  • Premi CIAC a la Millor productivitat industrial

Els PREMIS CIAC estan oberts a la participació de totes les empreses membres del CIAC i el criteri d'elecció dels guanyadors es durà a terme mitjançant un rigorós procés d'avaluació a càrrec d'un jurat format per enginyers, economistes i directius de prestigioses escoles de negocis del nostre país.

La data límit per presentar les vostres candidatures és fins al 15 de Maig de 2024 al correu electrònic de: comunicacio@ciac.cat

Per a més informació, us podeu adreçar al correu electrònic comunicacio@ciac.cat
#JuntsperCréixer

Comentaris