El Pla Estratègic i el Míting d'Auto! 13/6/24

COMUNICACIÓ CIAC
13/6/24
265
0


Vols participar en el Pla Estratègic del CIAC en directe al Míting d'Auto?


13 de juny - Hotel Hyatt Regency Tower


Benvolgut/da {name},

T'agradaria formar part del Pla Estratègic dels propers anys?
Ho vols fer en directe en el Míting d'Auto?

Tenim moltes opcions de participació! Volem que el Míting d'Auto sigui una cita vital pel futur de la nostra indústria, i com indústria que sou, hi participeu activament.

Enguany, tenim una cita molt especial, seguim reinventant el Míting d'Auto!

Treballarem plegats els grans eixos del futur de la nostra indústria i volem comptar amb la vostra participació!

La gran nit del sector, serà una vetllada on mirarem plegats cap endavant, escoltarem les vostres necessitats i construirem plegats l'estratègia del CIAC dels propers anys. Us animem a participar activament en aquest nou format!

En l'última edició, acompanyats per tots vosaltres, els professionals de la indústria d'automoció, vàrem celebrar una dècada plena d'èxits, col·laboració i innovació en el sector. Enguany mirarem endavant, tocant de peus a terra, amb la vostra col·laboració.

Vols presentar un eix? Vols presentar les votacions o compartir amb els assistents les conclussions? Vols liderar el Pla Estratègic?, Vols mostrar el vostre CIAC LIVE? Contacta'ns!!

Fareu del Míting d'Auto la gran nit de la indústria de l'automoció a Catalunya, un any més.

Ens veiem el 13 de juny, a l'Hotel Hyatt Regency Tower.

El motor és la indústria!

El Míting d'Auto 2024: Una Experiència Revolucionària en la Indústria de l'Automoció

COMUNICACIÓ CIAC
13/6/24
68
0


El Míting d'Auto 2024: Una Experiència Revolucionària en la Indústria de l'Automoció


13 de juny - Hotel Hyatt Regency Tower - 18:30hBenvolgut/da {name},

Ens complau anunciar-vos una oportunitat única d'immersió en l'epicentre de la innovació i el progrés dins de la indústria de l'automoció. El Míting d'Auto 2024 torna a Barcelona, més vibrant i transformador que mai.

Aquest any, estem reinventant el concepte mateix del Míting d'Auto, convertint la nit en un esdeveniment industrial amb un enfocament clar en els temes més crítics del pla estratègic del CIAC. És un honor per a nosaltres donar forma a aquesta jornada en col·laboració amb els nostres socis, captant la seva opinió i contribució per crear una experiència veritablement significativa per a tots els participants.

A través de quatre eixos essencials, abordarem els desafiaments i les oportunitats que defineixen el futur de la indústria de l'automoció. Aquests eixos no només reflecteixen les tendències actuals, sinó que també proporcionen una visió clara de com podem col·laborar per impulsar el progrés col·lectiu. Els eixos temàtics inclouen:

  • Eix de Col·laboració i Aliances: Col·laboració entre empreses , entitats i institucions del nostre ecosistema a nivell local i internacional. Desenvolupar iniciatives de transferència de coneixement i tecnologia a les empreses catalanes. Lobby de posicionament de la indústria catalana per fer front als reptes globals

  • Eix d'Innovació i Digitalització: Explorant les últimes innovacions i tecnologies disruptives que redefineixen el sector automobilístic. Abraçant la revolució digital per millorar l'eficiència i la competitivitat dins de la cadena de subministrament automotriu.
  • Eix de Sostenibilitat i Circularitat: Compromesos a construir un futur sostenible amb solucions de mobilitat intel·ligents i ecològiques.
  • Eix de Prospectiva i Adaptació: Prospecció estratègica per una competitivitat sostenible en un entorn incert
  • Eix de Desenvolupament de Talent (es treballarà durant l'Automotive Talent Show 2024)

Aquesta jornada interactiva culminarà amb un còctel de networking inigualable, proporcionant una plataforma per connectar amb els principals agents del sector durant el CIAC LIVE. És una oportunitat per establir relacions significatives, compartir coneixements i forjar col·laboracions estratègiques que impulsen el creixement conjunt.

Us convidem a unir-vos a nosaltres en aquesta jornada transformadora del Míting d'Auto 2024, on la col·laboració i la innovació converteixen la visió en realitat.

Ens veiem al Míting d'Auto El motor és la indústria!

Esperem poder compartir aquesta experiència inoblidable amb vosaltres.

Si sou socis del CIAC, recordeu que heu rebut un codi de descompte.

Per més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres al correu mitingdauto@ciac.cat

Junts per créixer!T'esperem a la 7à Edició del Míting d'Auto

COMUNICACIÓ CIAC
13/6/24
72
0


T'esperem a la 7à Edició del Míting d'Auto, Ja pots adquirir la teva entrada!

13 de juny - Hotel Hyatt Regency Barcelona Tower - 18:30hBenvolgut/da {name},

Aquest any, la 7a edició del Míting d'Auto se celebrarà el proper 13 de juny a les 18:30h al Hotel Hyatt Regency Barcelona Tower.

Enguany volem obrir un espai per reflexionar amb vosaltres, presentat per la Renata Zanchi famosa presentadora i col·laboradora de televisió qui ens conduirà cap al futur del sector de la indústria d?automoció i ens endinsarà en el paper que exerceix el CIAC amb el proper Pla Estratègic que serà creat per seguir fent competitiu el nostre sector amb més força que mai.

Esperem la vostra participació en aquests Eixos Estratègics. La vostra opinió i les vostres idees són fonamentals per a nosaltres mentre treballem en el desenvolupament d'un pla estratègic sòlid pel CIAC. Volem atendre les vostres inquietuds i compartir amb vosaltres la nostra visió per al futur.

No us perdeu aquesta oportunitat única de formar-ne part! Ja podeu adquirir les vostres entrades i unir-vos a nosaltres el 13 de juny per a una vetllada plena de coneixement i passió pel nostre sector.

Renata Zanchi, pla estratègic, col·laboració, aliances, innovació, digitalització, sostenibilitat, circularitat, prospectiva, adaptació, CIAC LIVE, ponències, participació, Premis CIAC, còctel, networking, música i sector! T'ho perdràs?

Ens veiem al Míting d'Auto El motor és la indústria!

Si sou socis del CIAC, recordeu que heu rebut un codi de descompte.

Per més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres al correu mitingdauto@ciac.cat

Junts per créixer!


Primer Eix Estratègic a la 7à edició del Míting d'Auto

COMUNICACIÓ CIAC
13/6/24
1
0Col·laboració i Aliances a la 7à edició del Míting d'Auto


13 de juny - Hotel Hyatt Regency Tower - 18:30h
Benvolgut/da {name},

La indústria de l'automoció catalana és essencial tant per a la regió com per al país, impulsant la innovació, el creixement i la competitivitat. Les col·laboracions i les aliances són claus per al seu èxit, permetent compartir recursos, accedir a nous mercats i tecnologies, i mantenir la posició com a líder en innovació i competitivitat.

Ens complau presentar-vos el Primer Eix Estratègic que treballarem plegats a la 7à edició del Míting d'Auto., convertint la nit en un esdeveniment industrial centrat en els temes crítics del pla estratègic del CIAC. Valorem la col·laboració amb els nostres socis per crear una experiència significativa, culminant amb un còctel de networking per connectar amb els principals agents del sector durant el CIAC LIVE i establir relacions que impulsen el creixement.

És un honor per a nosaltres donar forma a aquesta vetllada en col·laboració amb els nostres socis, captant la seva opinió i contribució per crear una experiència veritablement significativa per a tots els participants.

Ens veiem al Míting d'Auto El motor és la indústria!

Si sou socis del CIAC, recordeu que heu rebut un codi de descompte.

Per més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres al correu mitingdauto@ciac.cat

Junts per créixer!IV CONSULTA EMPRESARIAL SOBRE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE

COMUNICACIÓ CIAC
8/4/24
204
0

Participa en el procés de consulta més gran al teixit empresarial sobre els ODS a Espanya i aconsegueix una guia exclusiva sobre 10 normatives en sostenibilitat empresarial que afecten la teva empresa.
Des del Pacte Mundial de l'ONU Espanya, la iniciativa més gran en sostenibilitat empresarial, fem una crida a les empreses de tot el país a participar en aquest exercici per elevar les seves fortaleses i necessitats en matèria de desenvolupament sostenible.A QUI?
Totes les empreses espanyoles independentment de la mida, la naturalesa o el sector d'activitat.


PER QUÈ?
Per formar part del major exercici d'escolta a les empreses al nostre país en aquesta matèria.


COM?
Contestant aquest qüestionari i difonent-ho per fer-ho el més participatiu possible.RESPONRE TÉ RECOMPENSA!

Respon el formulari i aconsegueix la guia exclusiva "10 normatives en sostenibilitat empresarial que afecten la teva empresa" elaborada per persones expertes del Pacte Mundial de l'ONU Espanya. Aquesta t'ajudarà a conèixer les obligacions d'aquestes normatives i els recursos per garantir-ne el compliment. S'hi inclouen normatives que afecten tant les pimes com les grans empreses!


CONSULTA ELS EXERCICIS ANTERIORS


INFORME 2018


INFORME 2020


INFORME 2022