El CIAC inicia un cicle de workshops per elaborar el nou pla estratègic 2025-2027

DESTACAT
4/4/24
149
0
  • El passat 4 d'abril, el CIAC va obrir el cicle de workshops que serviran com a base per elaborar el nou pla estratègic del 2025 al 2027

Sota el nom 'Desenvolupament de Talent', el CIAC va iniciar aquest repte tan apassionant per discernir les estratègies principals que s'assoliran per part del clúster a partir de l'any vinent i fins al 2027. El Josep Nadal, clúster manager del CIAC, va estar l'encarregat de donar el tret de sortida a la jornada.

En aquest dia de treball, que va comptar amb les ponències de GEDIA, ZANINI i MSX com a empreses convidades, els assistents van explorar les claus per fomentar la col·laboració, la creativitat i l'aprenentatge col·lectiu en el desenvolupament de talent empresarial. Amb el suport i participació dels sòcis i sòcies, es van abordar temes tan crucials com el reciclatge i l'adaptació als nous canvis, la captació i retenció de talent i la gestió del talent, entre d'altres temes.

En la jornada posterior, el 5 d'abril, el segon workshop va comptar amb la participació de GEDIA, MELEGHY y EURECAT com a empreses convidades per a dur a terme les ponències del dia. Durant la jornada es va treballar en una dinàmica de grup els continguts d'innovació i digitalització d'empreses per fomentar la col·laboració, la creativitat i l'aprenentatge col·lectiu. Uns temes claus no tan sols per garantir la competitivitat i el creixement sostenible de la indústria de l'automoció, sinó per avançar en la mobilitat sostenible i connectada. La inauguració del workshop va anar a càrrec del Sergio Alcaraz, President del CIAC, juntament amb el Josep Mª Forcadell, Tresorer del CIAC.

Els propers workshops tindran lloc el 17 d'abril, sota el lema Sostenibilitat i Circularitat; el 19 d'abril, les dinàmiques es focalitzaran en la Col·laboració i Aliances com a temàtiques clau i, finalment, els temes Prospectiva i Adaptació finalitzaran aquesta roda de workshops, la setmana del 13 de Maig.

Aquests tallers, dissenyats per involucrar els socis i sòcies en la definició dels seus plans estratègics, prometen oferir una plataforma per al diàleg i la col·laboració entre els actors del sector.

Comentaris