T'esperem a la 7à Edició del Míting d'Auto

COMUNICACIÓ CIAC
13/6/24
76
0


T'esperem a la 7à Edició del Míting d'Auto, Ja pots adquirir la teva entrada!

13 de juny - Hotel Hyatt Regency Barcelona Tower - 18:30h



Benvolgut/da {name},

Aquest any, la 7a edició del Míting d'Auto se celebrarà el proper 13 de juny a les 18:30h al Hotel Hyatt Regency Barcelona Tower.

Enguany volem obrir un espai per reflexionar amb vosaltres, presentat per la Renata Zanchi famosa presentadora i col·laboradora de televisió qui ens conduirà cap al futur del sector de la indústria d?automoció i ens endinsarà en el paper que exerceix el CIAC amb el proper Pla Estratègic que serà creat per seguir fent competitiu el nostre sector amb més força que mai.

Esperem la vostra participació en aquests Eixos Estratègics. La vostra opinió i les vostres idees són fonamentals per a nosaltres mentre treballem en el desenvolupament d'un pla estratègic sòlid pel CIAC. Volem atendre les vostres inquietuds i compartir amb vosaltres la nostra visió per al futur.

No us perdeu aquesta oportunitat única de formar-ne part! Ja podeu adquirir les vostres entrades i unir-vos a nosaltres el 13 de juny per a una vetllada plena de coneixement i passió pel nostre sector.

Renata Zanchi, pla estratègic, col·laboració, aliances, innovació, digitalització, sostenibilitat, circularitat, prospectiva, adaptació, CIAC LIVE, ponències, participació, Premis CIAC, còctel, networking, música i sector! T'ho perdràs?

Ens veiem al Míting d'Auto El motor és la indústria!

Si sou socis del CIAC, recordeu que heu rebut un codi de descompte.

Per més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres al correu mitingdauto@ciac.cat

Junts per créixer!


Comentaris