Programa d'emprenedoria Mobilitat Sostenible!

PLATAFORMA DEL TALENT
24/4/24
218
0



Atenció a totes les empreses compromeses amb la mobilitat sostenible i la innovació!

Ens complau anunciar el llançament del d'un programa d'emprenedoria de mobilitat sostenible per a totes aquelles empreses amb projectes innovadors que durem a terme juntament amb Eurecat i Autoocupació. Estàs llest per impulsar el teu negoci i marcar la diferència al camp de la mobilitat del futur? Aquesta és la teva oportunitat!

El programa és 100% gratuït i ofereix una formació especialitzada dividida en 3 mòduls fonamentals que comprenen des de la cadena de valor de la mobilitat sostenible fins a la gestió empresarial, l'emprenedoria, la innovació i les tecnologies disruptives. Volem brindar-te les eines i coneixements necessaris perquè la teva startup prosperi en aquest apassionant sector. Inscriu-te a la nostra sessió informativa que tindrà lloc el proper 7 de maig de 9.30h a 10.30h.

Però això no ho és tot. L'avantatge d'aquest programa rau a la nostra xarxa de mentors professionals. El nostre equip de mentors compta amb àmplia experiència en la indústria automoció. Estan a punt per compartir la seva saviesa i orientar-te pel camí cap a l'èxit.

Imagina tenir accés directe a experts que han recorregut el mateix camí que tu i han superat els reptes. Aquesta és la teva oportunitat de rebre mentoria personalitzada i consells pràctics dels que ja han triomfat.

No importa si ets a les primeres etapes o si ja has fet alguns passos. Si la teva missió és la implantació d'un projecte innovador, aquest programa és per a tu. No perdis l'oportunitat d'establir connexions, aprendre dels millors i accelerar el creixement en un ambient de col·laboració i aprenentatge.

Si tens alguna pregunta, no dubtis a contactar-nos. Som aquí per ajudar-te en el viatge cap a l'èxit en la mobilitat sostenible.

Uneix-te a nosaltres en aquest emocionant viatge cap a la innovació i la sostenibilitat en la mobilitat!

UN PROGRAMA DE:


AMB EL SOPORT DE:

Subvencionat pel Departament d?Empresa i Treball i amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus.



MOLTES GRÀCIES I UNA ABRAÇADA!


Comentaris