CADTECH presenta el nou CATIA

DESTACAT
22/5/24
391
0
  • El passat 22 de maig, l'empresa CADTECH, que forma part de CT, va obrir les portes de les seves oficines a Barcelona als socis del CIAC en una jornada en què va mostrar el seu lideratge com a especialista en la integració de solucions PLM de Dassault Systèmes per a la transformació digital del sector industrial

La jornada va iniciar-se amb la benvinguda per part de Jaime Requeno, Director de CADTECH i de la Marta Pérez, de l'Àrea de Presidència i Relacions Institucionals del CIAC, seguida d'una presentació de l'empresa líder internacional en innovació tecnològica.

L'eix central de la jornada va consistir a donar a conèixer CATIA 3DEXPERIENCE.

El nou CATIA està integrat a la Plataforma 3DEXPERIENCE, un entorn que permet unificar el procés de disseny CAD amb tot el cicle de vida del producte. Un innovador software de disseny i enginyeria de productes que els permet ser líders al sector. De fet, tal com va explicar l'equip de CADTECH I Dassault Systèmes durant la jornada, la major part dels OEMs i TIER 1 ja estan desenvolupant els seus nous projectes amb aquesta tecnologia.

Col·laboració empresarial per millorar l'eficiència

La Plataforma 3DEXPERIENCE és un entorn de col·laboració empresarial que integra disseny, simulació i gestió de dades en un sol sistema, permetent a les empreses crear experiències de productes innovadores i millorar l'eficiència en totes les etapes del cicle de vida del producte.

Màxima acreditació Dassault Systèmes

Amb més de 35 anys d'experiència, CADTECH compta amb la màxima acreditació de Dassault Systèmes, i impulsa la competitivitat i eficiència de les empreses industrials.

Presentació de projectes i networking

Finalment, els socis i sòcies del CIAC van poder conèixer els projectes d'I+D+I que impulsa el CIAC amb col·laboració de CADTECH i d'altres empreses. A més de gaudir d'una estona de networking compartint experiències entre tots els assistents.

Comentaris