MACCION exposa davant els socis del CIAC les seves innovadores solucions de gestió de la producció per a la indústria 4.0

DESTACAT
20/6/24
235
0
  • Nova jornada de portes obertes pels socis i sòcies del CIAC. Aquest cop ha estat MACCION l'empresa amfitriona. MACCION ha obert les portes de les seves oficines, a Sant Salvador de Guardiola (Barcelona), per mostrar el seu lideratge en la implementació de solucions de la Indústria 4.0, per millorar la productivitat i l'eficiència dels processos industrials

La jornada va iniciar-se amb la benvinguda per part de Pau Feliu, CEO de MACCION i l'Eloi Orives, Product & Project Manager de MACCION, seguida d'un viatge per les branques estratègiques de l'empresa, així com alguns casos d'èxit i reptes que han assolit per arribar a ser els aliats indiscutibles de la indústria 4.0.

Tecnologies innovadores per a la transformació industrial

MACCION està formada per un equip d'experts en les tecnologies més avançades i en organització industrial i ajuda els seus clients a digitalitzar, comprendre i optimitzar la seva fàbrica o magatzem.

Les solucions de gestió de la producció i la logística de MACCION tenen com a objectiu que les empreses industrials puguin assolir l'excel·lència operativa i reduir els seus costos amb una inversió molt ajustada.

Amb la participació de quasi una vintena de socis i sòcies del CIAC, la visita va concloure amb un recorregut per les seves instal·lacions a càrrec del mateix Pau Feliu, juntament amb Josep Cortada (Enginyer de Projectes) i l'Eloi Orives, on els assistents, van poder descobrir de forma detallada les diverses àrees de l'empresa.

Quasi una dècada formant part del CIAC

Fa 9 anys que MACCION forma part del CIAC i ha participat en innovadors projectes col·laboratius amb empreses com Nissan, SEAT, Meleghy Automotive, Gedia o Gestamp, entre d'altres.

Vídeo de la visita!

Comentaris