ESTAMPACIÓ 4.0 - LLIBRE BLANC

PROJECTES
5/2/19
225
0

Bon dia {name},

Com bé saps, des del CIAC volem acostar les empreses a la Indústria 4.0, pel que tirem endavant projectes per augmentar la competitivitat de les empreses amb la introducció de tecnologies digitals a la indústria.

Aquestes tecnologies plantejen contínuament oportunitats i reptes, però també és un handicap assimilar la transformació de les fàbriques actuals tenint en compte els tres components principals de la transformació: processos, tecnologia i persones.

Seguint aquesta línia, vam estar treballant en la confecció d'un llibre blanc sobre les tecnologies d'indústria 4.0 en estampació, que ens aportés una visió global i conjunta dels tres components.

Amb els resultats obtinguts a partir de la participació de vàries empreses industrials, es va crear una infografia a mode de resum executiu. Teniu a continuació un vídeo explicatiu dels resultats:
VOLS SOL·LICITAR EL LLIBRE?

Tots els socis del CIAC teniu accés a l'output d'aquest projecte: el llibre blanc d'estampació 4.0.

Podeu sol·licitar-lo a través del Gestor de Projectes.
Heu d'accedir a l'apartat Documents de la fitxa del projecte, on hi trobareu l'arxiu per fer la petició.
Quan des del CIAC l'acceptem, rebreu una notificació i el podreu descarregar també des de la fitxa del projecte.

Per tal de controlar la difusió que es fa d'aquest llibre, la versió que podreu descarregar serà una còpia de l'original amb el vostre nom i empresa com a marca d'aigua.Per qualsevol dubte, quedem a la vostra disposició.

Clàudia Bas Cutrina
Project Manager

Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya
Passeig de Gràcia, 129 - 08008 Barcelona
t: +34 93 476 72 57
m: +34 660 918 055
claudia.bas@ciac.cat
www.ciac.cat

Comentaris