Els socis del CIAC visiten Tecnomatrix

DESTACAT
27/6/19
156
0

27 de juny del 2019. Més d’una trentena de socis del Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC) van poder visitar la planta de Tecnomatrix, sòcia del clúster, a Lliçà de Vall el passat 27 de juny. La jornada es va iniciar amb els agraïments de la Marta Pérez, Cap de Relacions Institucionals i àrea de presidència del CIAC, i de l’Ignasi Conesa i en Xavier Conesa, responsable de l’Oficina Tècnica de la companyia i Managing Director respectivament.

La jornada va consistir en una visita guiada per les diferents àrees i instal·lacions de Tecnomatrix, on els seus responsables van explicar la història de l’empresa i van ensenyar les àrees de producció i de disseny. L’Ignasi Conesa va destacar que el que caracteritza Tecnomatrix és el seu know-how en la seva metodologia en el procés de fabricació de materials més que la seva capacitat de producció.

Al final de la visita tots els participants van poder veure a temps real casos d’èxit en la Qualitat 4.0 utilitzant l’eina Kapture.io, un software desenvolupat per l’empresa que permet recollir dades de qualitat de les diferents fonts d’informació de la companyia. Al llarg del matí els assistents van poder resoldre els seus dubtes i fer networking amb els responsables de Tecnomatrix.

Per més informació, ho trobareu a través del següent link

Comentaris