Els socis del CIAC visiten IFC TEAM

DESTACAT
3/7/19
142
0

3 de Juliol del 2019. El 3 de juliol els socis del Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya (CIAC) van visitar l'empresa IFC TEAM, la qual està situada a la zona industrial de Rubí. Al principi de la visita en José Manuel Banzo, gerent de la companyia, va rebre personalment a tots els convidats i agrair-los l'assistència. Seguidament en Josep Nadal, Clúster Manager del CIAC, també va donar les gràcies a l'empresa per la seva implicació en organitzar la visita i als assistents per venir a la jornada.

En la primera part l'empresa va explicar la seva trajectòria des de la seva fundació l'any 2004: la seva activitat està basada en l'automatització de processos de fabricació i de control industrials en diferents sectors, en especial el de l'automòbil. Tot seguit es va presentar l'eina amb la qual realitzen tots els seus processos industrials, la tecnologia Magnemotion, i es van ensenyar mostres a petita escala de les màquines industrials que utilitzen per entendre el seu funcionament. Al final de la presentació els responsables de l'empresa van explicar casos d'èxit de la companyia i també van atendre les preguntes dels assistents.

Després de la introducció, els responsables d'IFC TEAM van fer una visita guiada per la planta per explicar les característiques de la línia de producció o el sistema d'emmagatzematge automàtic que permet realitzar la tecnologia Magnemotion d’entre altres. Al final del matí els assistents van poder gaudir d'un aperitiu i fer networking entre ells.

Comentaris