El CFPA de Martorell, en marxa

JORNADES PELS SOCIS
2/8/19
266
0

Benvolgut soci del CIAC,

Abans de tot desitjar-te que tinguis un molt bon estiu i que aprofitis aquestes vacances per desconnectar i gaudir del temps d’oci amb la família.

Estic segur que tots tindrem una tardor intensa i plena de reptes que ens faran més forts i competitius. Com a president del CIAC, el Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya, et faig arribar aquest e-mail per fer-te partícip d’una bona noticia: la Generalitat obre la licitació del contracte per operar el CFPA de Martorell.

Recollint el mandat de l’Assemblea del CIAC del passat mes d’abril, finalment aquesta setmana, dimarts 30 de juliol, ens vam reunir amb el Molt Honorable President Quim Torra, la Consellera Àngels Chacón i la directora general d’Indústria Matilde Villarroya. Com sabràs, i seguint amb els anhels que vam compartir tots a l’assemblea a la primavera, vam traslladar, amb bona part dels membres de la nostra Junta Directiva, al Quim Torra la necessitat de donar al Centre de Formació Professional d'Automoció de Catalunya l’impuls que el nostre sector, la indústria que representem units, demanava per construir un futur sòlid vers els canvis que ens trobarem.

La bona noticia que et faig a mans, ja publicada per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals , és que finalment ja ha sortit a concurs la licitació i tot és a punt per donar el tret de sortida que farà possible finalment que el CFPA sigui una realitat. Més mitjans se n’han fet ressò com per exemple, des de l’agencia de noticies d' Europa Press .

Seguim doncs, des del CIAC, treballant amb la força i l’empenta de sempre de totes les comissions per oferir-vos el millor servei i per continuar essent catalitzadors de les millors sinergies entre les empreses de la indústria d’automoció.

Rep una salutació molt cordial,

Josep Maria Vall
President

Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya
Passeig de Gràcia, 129 - 08008 Barcelona
t: +34 93 476 72 57
jm.vall@ciac.cat
www.ciac.cat

Comentaris