El CIAC participa en la darrera i exitosa edició del Formula Student

DESTACAT
25/8/19
174
0

Setembre 2019. La darrera edició del Formula Student Spain (FSS), organitzada per la Societat de Tècnics de l’Automoció (STA) al Circuit de Catalunya (Montmeló), va comptar un any més amb la participació activa del CIAC. Es tracta d’un esdeveniment que posa en valor el talent i les ganes de continuar millorant el sector en què es conforma com un petit laboratori amb resultats molt importants.

L’FSS remarca la formació com a peça indispensable per garantir la viabilitat, sostenibilitat i qualitat del sector de l’automoció arreu del món. En total, l’esdeveniment reuneix a joves promeses de l’enginyeria que provenen de fins a 23 països diferents que poden posar en pràctica les seves habilitats i coneixements repartits en 83 equips.

En aquest context, el CIAC contribueix a conscienciar activament tots aquells joves que lideraran la revolució tecnològica del sector, cada cop més orientada a l’electrificació del parc de vehicles, la reducció d’emissions, els nous models de mobilitat compartida o el cotxe autònom, entre molts altres. En paraules de Josep Nadal, cluster manager del CIAC, l’FSS “és un dels esdeveniments més importants per garantir el futur i la qualitat de la indústria automobilística a mitjà i llarg termini”.

Més de 350 voluntaris i 70 estudiants de primer any van contribuir del 20 al 25 d’agost a l’èxit d’una trobada que aglutina a desenes d’universitat d’arreu del món en una cita que s’identifica com un dels esdeveniments estudiantils més importants del panorama actual. El patrocini per part del CIAC, un cop més, contribueix a impulsar la creativitat i la innovació en un sector que es troba en canvi constant i que es viu, ara mateix, un dels moments de canvi més importants de la seva història.

Comentaris