Cil Group obre les portes als socis del CIAC

DESTACAT
17/9/19
204
0

Setembre 2019. El passat 17 de setembre els socis del Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya CIAC van poder visitar les instal·lacions de Cil Group, un dels membres del clúster. Aquesta visita creuada ha acollit a més de 20 socis.

La visita va tenir lloc al municipi de Parets del Vallès. L’empresa de logística va mostrar als assistents com aporten serveis globals tecnològics de valor afegit en la gestió de la cadena de subministrament per a nous clients. A més, la seva especificitat “d’ecosistema tecnològic” afavoreix els nous models col·laboratius entre els diferents actors per generar noves oportunitats, una característica que encaixa a la perfecció amb la filosofia del clustering en general i del CIAC.

Carolina Trinidad, project manager del clúster, es va encarregar de fer el discurs de benvinguda, mentre que Javier Malaver, business development manager de CIl Group, va explicar la funció de l’empresa i el detall de com desenvolupaven la seva tasca. A més, després de les intervencions els socis van poder visitar totes les instal·lacions i veure els processos de la gestió d’actius, els processos de producció en gestió d’envasos i paletes i la logística de màrqueting.

Comentaris