AsorCAD obre les portes als socis del CIAC

DESTACAT
24/10/19
118
0

Octubre 2019. El passat dijous 24 d’octubre els socis del Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC) van visitar les instal·lacions d’AsorCAD, especialitzada en escanejat, metrologia i impressió 3D. La visita creuada va atreure l’interès dels prop de trenta socis que van assistir a l’esdeveniment.

La visita va tenir lloc al municipi de Parets del Vallès, on es va començar amb la benvinguda per part del president del CIAC, Josep Maria Vall, donant les gràcies a tots els assistents i sobretot a AsorCAD per obrir-nos les portes de casa seva. Seguidament, el CEO de l’empresa, Antonio Sánchez, ens va presentar l’activitat que porten a terme i a continuació es va iniciar el recorregut per les instal·lacions.

Van preparar per als assistents una demostració de la precisió de l’escanejat amb làser i de l’escanejat en directe a color amb un escàner de llum blanca. A més, també van explicar com funcionen els diferents sistemes de fabricació additiva a la zona d’impressió 3D. Una de les parts que va despertar més interès pels assistents va ser quan es van escanejar objectes que portaven els socis del CIAC.

AsorCAD avui dia és present en diferents sectors com l’aeronàutica, l’art i el patrimoni, l’educació, el sector mèdic i, per descomptat, el sector de l’automoció.

Comentaris