MESURES DE PROTECCIÓ DEL CLÚSTER DE LA INDÚSTRIA D’AUTOMOCIÓ DE CATALUNYA RESPECTE EL COVID-19

DESTACAT
16/3/20
296
0

Barcelona. 16 de març de 2020. Davant les decisions que prenen els i les responsables del govern de Catalunya i del govern espanyol, des del Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya us volem informar del següent:

El CIAC assumeix la seva responsabilitat social per evitar la propagació del COVID-19 i les reunions de treball, de projectes, internes i les que fem amb altres entitats amb la quals col·laborem passen a un format digital. Així doncs, el treball intern del Clúster passa a ser online.

És a dir, tota l’estructura del CIAC continuarà amb la seva feina habitual però a distància. Potenciem el teletreball i les reunions digitals per simple responsabilitat. La resta de presentacions, workshops, etc on poden coincidir un xifra significa de persones al mateix espai queden ajornades.


Aquesta decisió afecta de ple la presentació del Pla Estratègic 2020-2024 prevista pel dijous 19 de març a mitjans de comunicació i als socis del CIAC. Així doncs, la sessió queda ajornada tant pels professionals de la informació com pels socis fins a trobar una nova data, i en funció de com evolucionin els esdeveniments i les decisions polítiques que es prenguin.


Volem aprofitar aquest comunicat per demanar al govern de la Generalitat i al govern Espanyol que tingui en compte les necessitats del sector de l’automoció per seguir funcionant de la manera més normal possible. No oblidem que aquest sector representa una facturació de més de 23.000 milions d’euros a l’any i una aportació de més del 10% al PIB de Catalunya.

link

Comentaris