Informes - Impacte Econòmic Covid-19 i Previsions Sector Automoció

JORNADES PELS SOCIS
6/5/20
111
0

Benvolgut/da {name},

La Covid-19 ha portat una nova realitat en la forma de treballar i interactuar, per quedar-se. Però l'impacte econòmic del sector és un dels aspectes més preocupants a dia d'avui. LMC Automotive ha publicat un estudi dels antecedents, anàlisi de l'impacte durant el període excepcional, i la previsió de l'impacte econòmic fins 2021 a nivell mundial. Podeu descarregar l'informe aquí.

Assessing the impact of the coronavirus pandemic on the automotive industry, LMC Automotive

*descarrega l'arxiu corresponent a l'apartat "documents" de la fitxa de projecte


D'altra banda, et facilitem els informes que s'han realitzat a partir dels sondeigs que s'han dut a terme al llarg del període de confinament. És una visió de com ha viscut la indústria durant les diverses fases:

*descarrega l'arxiu corresponent a l'apartat "documents" de la fitxa de projecte

Informe 1: Sondeig Abril

Aquest informe té com a objectiu reflectir l'impacte de la primera fase del confinament, amb les previsions del sector i el recull de mesures necessàries per la reactivació.


Informe 2: EPIs i Protocols de Seguretat

Aquest informe recull dades de la fase intermèdia del confinament. L'objectiu era transmetre a l'administració les necessitats de la indústra d'automoció per la redacció del protocol de seguretat.


Informe 3: Informe Maig

L'últim informe, és principalment el recull de les fases intermèdies i finals, contrastant la situació inicial de les empreses amb l'actual, i les noves previsions a un any vista.


Atentament,

Ona Rocamora Badia
Project Manager

Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya
Passeig de Gràcia, 129 - 08008 Barcelona
t: +34 93 476 72 57
m: +34 676 714 522
ona.rocamora@ciac.cat
www.ciac.cat

Comentaris