Agraïment - TOP MANAGEMENT MEETING

L'informe del CIAC
17/11/20
56
0

Benvolgut/da {name} ,

Des del CIAC us volem agrair a tots els que heu pogut assistir a la primera trobada del "TOP Management Meetings". Aquestes trobades les realitzarem cada mes, i parlarem amb tots vosaltres diverses temàtiques i que us puguin ajudar tant a vosaltres com a les vostres empreses.

A la trobada d'avui hem parlat de:

  • Previsió de vendes 2021. Quin percentatge hi haurà d'augment, de reducció o si es quedarà igual el pressupost del 2021 respecte al 2020?. I hem pogut veure dades on hi ha un lleuger augment de cara el 2021 quant a vendes.
  • Previsió de producció 2021-2023. On hem exposat dades mundials, d'Europa, Espanya i Catalunya.
  • Previsió de producció de les principals marques d'automoció 2021-2023. On hem exposat dades mundials, d'Europa i d'Espanya.
  • Previsió de llançaments de nous models (SOP) 2021-2023. On hem exposat dades d'Europa de les principals marques d'automoció
  • Com afectarà la plantilla el pressupost del 2021 a cada una de les organitzacions. Quin percentatge hi haurà d'augment, de reducció o es quedarà igual el pressupost del 2021 respecte al 2020?. En aquest punt us hem preguntat a tots vosaltres quins canvis heu fet o fareu respecte a la plantilla. I hem vist una clara posició d'esforç per mantenir la plantilla. Ens hem trobat amb dos posicions; uns quants de vosaltres us trobeu que heu pogut mantenir la plantilla i us trobeu que de cara el proper any teniu intenció d'augmentar-la en un 5-10%. I també hem pogut veure una altre postura de que heu hagut de reduir aquest any la plantilla però que de cara al 2021 i els propers anys, la intenció és mantenir-la.
  • Formació. Hi ha mancança d'algun perfil professional concret? Quin és aquest perfil?. En aquest punt hem pogut veure que hi ha noves necessitats de digitalització, polivalència i que és tira cap a una formació en Re-Skilling.
  • Projectes tractors del CIAC.

Totes les dades comentades avui, les podreu trobar a la fitxa del projecte "TOP MANAGEMENT MEETING" al nostre gestor de projectes. A continuació us adjuntem link : https://www.ciac.cat/projectes/arees-estrategiques/junta-directiva/438/top-management-meetings.Per anar rebent tota la informació referent als "TOP Management meetings" us podeu inscriure al projecte dins del gestor de projectes.

En les properes setmanes us anunciarem la data de la propera trobada del mes de decembre.

Moltes gràcies a tots per assistir.

Si teniu algun dubte o suggerència, no dubteu en contactar amb nosaltres.

Josep Nadal Puigvert
Cluster Manager

Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya
Passeig de Gràcia, 129 - 08008 Barcelona
t: +34 93 476 72 57
mailto:josep.nadal@ciac.cat
https://www.ciac.cat

Comentaris