Presentació - Automotive Startup - Pre-accelerator Program

DESTACAT
26/11/20
115
0

L’Ajuntament de Martorell a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner i el Consell Comarcal de l’Anoia a través del Campus Motor Anoia, conjuntament amb el Clúster de la Indústria de l'Automoció de Catalunya (CIAC) i la Universitat de Lleida, es complauen a convidar-vos a l’acte de presentació de les dues Preacceleradores del sector de l’automoció (Indústria 4.0 i vehicle connectat) impulsades pel programa PRIMER de Preacceleració Catalunya Emprèn d’emprenedoria especialitzada en el sector de l’automoció de la Generalitat de Catalunya.

L’acte tindrà lloc dijous 26 de novembre de 2020 a les 18.00 h de manera telemàtica a través del campus virtual de la Universitat de Lleida. L’acte comptarà amb la intervenció del Il·lm. Sr. Xavier Fonollosa, alcalde de l’Ajuntament de Martorell, el Sr. Xavier Boquete, president del Consell Comarcal de l’Anoia, el Sr. Josep Nadal, gerent del Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC), el Sr. Carles Florensa, director del Centre de Formació continua de la Universitat de Lleida i la Sra. Lourdes Miras, Responsable del Programa Primer de Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya.

ACCELERA MARTORELL. REPTES DE LA INDÚSTRIA 4.0 EN AUTOMOCIÓ www.acceleramartorell.cat
CONNECTED CAR LIVING LAB. DESIGN & EXPERIENCE IN THE CONNECTED VEHICLE aeo@anoia.cat

Enllaç connexió campus virtual UdL per accedir a l’acte https://eu.bbcollab.com/collab/ui/session/guest/d238edb795334f409319c7cd1e36fcf3

Comentaris