Licitació - Centre de Formació Professional d'Automoció (CFPA)

JORNADES PELS SOCIS
28/11/20
186
0

Benvolgut/da {name},

Com molts sabreu, La Generalitat de Catalunya ha engegat un procés de consulta al mercat sobre la gestió del CFPA.
Des del CIAC us volem anunciar que volem fer arribar una resposta a la consulta realitzada pel SOC sobre la licitació del Centre de Formació Professional d’Automoció (CFPA) en representació del sector..

En aquesta resposta actuem com a representants del sector en aquesta fase i que no és incompatible amb el que puguin determinar els seus socis en particular quan es publiqui la licitació del centre.

El CIAC ha incorporat propostes de diferents empreses perquè l’informe tingui les màximes aportacions possibles.

Tot i que el CIAC respon a les preguntes de consulta al mercat com un gest de la importància que suposa la licitació d’aquest centre per al sector de l’automoció, volem fer constar les següents consideracions:

  • El CIAC continua considerant que la signatura del protocol de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya i les empreses del sector de l’automoció a Catalunya del 20 de juliol de 2012 com la referència del que ha de ser el Centre de Formació Professional d’Automoció.
  • Així mateix ens mantenim amb les conclusions que el CIAC va emetre el juny de l’any 2017 en l’informe “Reflexió de la licitació de la gestió del Centre de Formació Professional de l’Automoció”, així com considerem totalment vigents els acords que es van derivar de la reunió de Presidència del 3 d’octubre de 2018, en tots els seus apartats.
  • Considerem, com ja hem reiterat en altres ocasions, el valor estratègic del manteniment d’una figura com el Consorci de Formació Professional d’Automoció. Aquest organisme, doncs, és una figura ja creada, amb especial rellevància i importància tant al sector, com al territori.

A continuació podeu veure el document sencer on contestem les preguntes de consulta al mercat.


IMPORTANT!

Des del CIAC representarem a tots vosaltres en aquesta resposta. En el cas que no volguéssiu aquesta representació, Podeu fer-nos-ho arribar un correu a secretaria@ciac.cat, indicant-ho.

Actualment el Consorci hi estan presents el Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya, l’Ajuntament de Martorell, el departament de Presidència, el departament d’Empresa i Coneixement, el departament d’Ensenyament i el departament de Treball, Afers Socials i Famílies. El CIAC, a més de presentar l’informe, també demanarà una reunió per presentar la proposta sobre el futur del CFPA.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o qüestió.

Núria Mir
Secretaria

Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya
Passeig de Gràcia, 129 - 08008 Barcelona
t: +34 93 476 72 57
m: +34 676 714 522
secretaria@ciac.cat
www.ciac.cat

Comentaris