RECORDATORI - Enquesta Estudi de Resiliència Empresarial

JORNADES OBERTES AL PÚBLIC
27/11/20
127
0

RECORDATORI - Col·labora i participa en l'anàlisi de la Resiliència en en Sector de l'Automoció

Si encara no hi has participat, respon l'enquesta clicant aquí.


Benvolgut/da {name},

El Consorci per la Formació Professional d’Automoció juntament amb el CIAC està duent a terme una Guia per la Resiliència Empresarial al sector de l’Automoció. Es tracta d’un projecte que pretén donar eines a les empreses, sobretot a les pimes industrials, per millorar el seu grau de resiliència als entorns cada cop més canviants i amb major volatilitat.

El punt de partida de la guia és conèixer quin és actualment aquest nivell de resiliència del teixit empresarial del sector, i entendre on cal posar més esforços per millorar la capacitat per seguir prestant serveis i productes a nivells òptims davant de qualsevol disrupció que es pugui produir.

Participa en l'enquesta sobre Resiliència Empresarial mitjançant el següent enllaç:


Divendres 27 de novembre es va celebrar el webinar sobre Resiliència Empresarial i Sectorial en Temps Volàtils, Incerts i Complexos, on el Sr. Jordi Roca, CEO d'Optimpeople va compartir algunes accions a realitzar per mitigar la incertesa, complexitat i ambigüitat. La Sra. M. Teresa Casanovas, Directora del CFPA va posar en context l'estudi, així com la importància de participar en l'enquesta per part de les empreses.

A continuació podreu trobar tot el material relacionat amb el webinar:

Resiliència Empresarial i Sectorial en Temps Volàtils, Incerts i Complexos


És per aquest motiu que us sol·licitem que empleneu l'enquesta, per poder disposar d’aquesta diagnosi prèvia i poder encertar de manera més acurada en les accions per la millora de la resiliència de les vostres empreses. Les vostres respostes ens ajudaran a disposar d’un sector més resilient i preparat pels canvis futurs.

Participa en l'enquesta sobre Resiliència Empresarial mitjançant el següent enllaç:


Una abraçada,

Ona Rocamora Badia
Project Manager

Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya
Passeig de Gràcia, 129 - 08008 Barcelona
t: +34 93 476 72 57
m: +34 676 714 522
ona.rocamora@ciac.cat
www.ciac.cat

Comentaris