Projectes tractors: Tot el que has de saber

JORNADES OBERTES AL PÚBLIC
22/12/20
429
0

Bon dia,
Us convoquem el proper dimarts 22 de desembre de 2020 a les 11:00h a través de ZOOM per parlar del llançament del Programa d'Impuls de projectes tractors de Competitivitat i Sostenibilitat Industrial.

En aquesta trobada us explicarem:
- EL PLANTEJAMENT QUE FORMULA LA UNIÓ EUROPEA, EL MINISTERI D’ESPANYA I LA GENERALITAT DE CATALUNYA.
- QUE HEU DE SABER ARA MATEIX I COM US HEU DE PREPARAR
El Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme ha llançat aquest dijous un avís de manifestació d'interès per identificar àrees d'interès dins del Programa d'Impuls de projectes tractors de Competitivitat i Sostenibilitat Industrial.

Segons ha informat Indústria en un comunicat, aquests projectes, amb un pressupost mínim de 40 milions d'euros, han de tenir un impacte significatiu en la competitivitat, i contribuir a la doble transició verda i digital establerts per la Unió Europea.

Aquestes actuacions es plantegen com a projectes tractors amb efectes a llarg termini, realitzats de forma cooperativa, involucrant a tots o gairebé totes les baules de la cadena de valor industrial a la que tingui intenció d'inserir-i amb un caràcter vertebrador del territori, així com implicació de pimes.

El projecte ha de ser tractor i cooperatiu. Per a això s'exigirà que es detalli una empresa líder vertebradora de el projecte conjunt, així com un nombre mínim addicional de cinc entitats participants. A més, ha de tenir caràcter vertebrador en el territori, amb impacte en més d'una comunitat autònoma.

Les empreses que conformin cada proposta de projecte tractor han d'estar vàlidament constituïdes a Espanya, no estar subjectes a una ordre judicial per recuperar ajudes que s'hagi considerat il·legals i incompatibles en el context d'una decisió de la Comissió Europea.

LINK DE ZOOM : https://us02web.zoom.us/j/88973067307

Quedo a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

Josep Nadal Puigvert
Cluster Manager

Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya
Passeig de Gràcia, 129 - 08008 Barcelona
t: +34 93 476 72 57
m: +34 687 570 260
josep.nadal@ciac.cat
www.ciac.cat

Comentaris