Agraïment - 2n TOP MANAGEMENT MEETING

L'informe del CIAC
15/12/20
23
0

Benvolgut/da {name} ,

Des del CIAC us volem agrair a tots els que heu pogut assistir a la segona trobada del "TOP Management Meetings". Aquestes trobades les estem realitzant cada mes, i parlem amb tots vosaltres de diverses temàtiques que us puguin ajudar tant a vosaltres com a les vostres empreses.

A la trobada d'avui hem parlat de:

  • Hem fet un repàs de les dades de la primera trobada del TOP Management Meetings, actualitzant algunes dades que ens vau damanar alguns de vosaltres posant un històric de dades des del 2018 i així es pogués veure l'evolució.

  • Hem resolt tots els dubtes que ens heu anat escrivint al llarg d'aquest mes sobre les dades presentades en la primera trobada del TOP Management Meetings. Hem presentat les dades de les previsions de llançaments a Espanya, Europa i al Món flitrades per els models de vehicle. També hem presentat el NAFTA a les previsions de fabricació mundial de les principals marques d'automoció.

  • Hem presentat les dades de matriculacions a Espanya.
  • I finalment, hem parlat sobre els projectes tractors i els que s'ha de saber.

Totes les dades comentades avui, les podreu trobar a la fitxa del projecte "TOP MANAGEMENT MEETING" al nostre gestor de projectes. A continuació us adjuntem link : https://www.ciac.cat/projectes/arees-estrategiques/junta-directiva/438/top-management-meetings.

!! Recordatori!


Us recordem que aquest proper dimarts dia 22 de desembre a les 11h, aprofunditzarem més el tema dels projectes tractors i tot el que heu de saber d'aquests.

Us deixem el link a la reunió de zoom:
LINK DE ZOOM : https://us02web.zoom.us/j/88973067307

Moltes gràcies a tots per assistir! Ens veiem al gener a la propera trobada del TOP Management Meeting.

Quedo a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

Josep Nadal Puigvert
Cluster Manager

Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya
Passeig de Gràcia, 129 - 08008 Barcelona
t: +34 93 476 72 57
m: +34 687 570 260
josep.nadal@ciac.cat
www.ciac.cat

Comentaris