Bones Festes - Carta dirigida a les empreses sòcies del CIAC

JORNADES PELS SOCIS
24/12/20
175
0

Benvolgut/da {name},

Complicat, difícil, complex, enredat, crític, dolent, dur… Aquests són alguns dels adjectius que ens vindran al cap quan recordem el 2020. Totes i cada una de les empreses del sector de l’automoció van llançar les previsions a les escombraries al tercer mes de l’any, quan el govern espanyol va dictar un confinament total per la Covid-19 i ens obligava a tancar els nostres negocis. Van ser setmanes de moltes reunions virtuals i de revisar molts textos redactats per l’administració pública per saber què deia exactament la llei i tenir clar què podíem fer.

L’embolic dels ERTO ho va posar tot més difícil, tot i que la seva feina era precisament la contrària, ajudar-nos a superar una situació molt adversa.

Precisament per totes aquestes dificultats, avui em sento molt orgullós de la capacitat de reacció i reactivació de la nostra indústria. Ens han posat a prova i hem donat exemple de fortalesa i superació tot i estar immersos en un procés de transició cap a un futur molt il·lusionant com és el vehicle elèctric, connectat i autònom.

Nissan també ha estat notícia perquè trasllada la producció fora de Barcelona. Una decisió que ha provocat un fort impacte a tot el sector. No obstant això, esperem l’entrada de noves indústries que col·laborin a l’enfortiment col·lectiu.

Vull dedicar-vos aquestes últimes paraules per desitjar-vos unes Bones Festes i agraïr-vos, una vegada més, l’enorme esforç que vau fer, que esteu fent i que fareu per recuperar la normalitat. De fet, em consta que hi ha empreses que teniu planificat incrementar la plantilla respecte el 2020 i aquesta és una noticia magnífica!

Estic convençut que el 2021 serà molt millor que el 2020. Hi haurà reptes? Sí, moltíssims, però els superarem per continuar sent un puntal imprescindible de l’economia catalana.

Bones Festes i Bon Any!

Josep Maria Vall, President del CIAC


Us volem fer arribar el primer informe mensual del sector d'automoció coordinat amb diferents Clústers d'Automoció D'Espanya i amb informació obtingut de IHS Markit.

L'equip del CIAC us desitja unes bones festes i un feliç any 2021.

Comentaris