Agraïment - Projectes tractors: Tot el que has de saber

JORNADES OBERTES AL PÚBLIC
23/12/20
192
0

Benvolgut/da {name},

Us volem agrair la vostra assistència a la trobada que vam realitzar ahir per parlar de tot el que s'havia de saber dels projectes tractors.

Podeu trobar tota la jornada sencera en el següent link:

La trobada va comptar amb la presència de més de 140 empreses del sector per resoldre dubtes sobre els Fons de Reconstrucció.

La Generalitat de Catalunya, Eurecat i el CIAC vam presentar un pla tractor, destinat als Fons de Reconstrucció de la Unió Europea, que engloba tot el sector de l’automoció de Catalunya i del qual en pengen més de 30 projectes i més de cinquanta empreses implicades.

En Tomàs Megia, d'ACCIÓ, ens va parlar del marc legal a Catalunya, i la Inés Bargueño d'Ernst&Young del Marc Legal a Europa i a Espanya.

La Generalitat, en veu de la directora general d’Indústria, Matilde Villarroya va demanar a les empreses que comencin a donar forma a nous projectes perquè en el moment que s’obri la línia de finançament, falta saber quin format tindrà, els terminis per presentar-s’hi seran curts.

Volem aprofitar aquest agraïment, per desitjar-vos unes Bones Festes i agraïr-vos, una vegada més, l’enorme esforç que vau fer, que esteu fent i que fareu per recuperar la normalitat.

Comentaris