RECORDATORI: Empowering the Spanish Automotive Industry: The new growth to catch

JORNADES PELS SOCIS
26/1/21
141
0
IHS Markit i 7 clústers espanyols (CAAR, AVIA, CEAGA, ARIOJA, FACYL, CIAC, ACAN), membres de l'Associació ACREA, tenim el plaer de convidar-vos a un esdeveniment de llançament de la indústria automobilística espanyola.

L'any 2020 ha estat un any sense precedents tant dins com fora de la indústria de l'automòbil. La interrupció ha estat global, sense cap racó de món intacte. Però amb una vacuna a l'horitzó, el món espera tornar a la (nova) normalitat.Si ho desitgeu, us podeu unir el proper 26 de gener , al Webinar organitzat per presentar les xifres i la visió al voltant de la previsió a curt termini de la producció de vehicles lleugers per a 2021-2023 a Espanya, Europa i el nord d'Àfrica (incloent una línia superior de la perspectiva global). També farem una ullada als principals llançaments de nous vehicles previstos per a l'any i l'impacte de l'e-mobilitat a la previsió de producció de vehicles lleugers.

ORDRE DEL DIA

12:00: Introduction - Giuseppe Fanigliulo
12:15: Light Vehicle Production - Denis Schemoul
12:45: Q&A
13:15: Wrap Up and closing
13:30: Webinar concludes

REGISTRA'T : INSCRIPCIONS

Aquest seminari web es presentarà en anglès.
(si no podeu assistir a l’esdeveniment, hi haurà una gravació disponible).

!! IMPORTANT!

Aquest esdeveniment és exclusiu per a socis, per la qual cosa et demanem que en inscriure't, en el camp d'empresa posis CIAC-empresa (Nom de la vostra empresa).


Salutacions cordials,

Gemma Puig
Communication & Marketing Manager

Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya
Passeig de Gràcia, 129 - 08008 Barcelona
t: +34 93 476 72 57
gemma.puig@ciac.cat
www.ciac.cat

Comentaris