Míting d'Auto i descomptes especials

NOTIFICACIÓ CIAC
17/6/21
219
0

Benvolgut/da {name},

Després d’un any difícil, en el que ens hem hagut d’adaptar a noves circumstàncies i a aprendre a viure en una nova normalitat, us volem obsequiar amb dos regals.

Enguany ens hem vist obligats a posposar el Míting d’Auto de nou, l’esdeveniment anual de la indústria d’automoció catalana, i és per això que us regalem un tast del de l’any vinent.

Esperem que us agradi!


Com a segon regal, volem oferir-vos l’oportunitat de gaudir amb qui vulgueu d’uns descomptes lúdics molt especials per a tots els treballadors de qualsevol empresa sòcia del CIAC.


Esperem que ho gaudiu, us ho mereixeu!

Una forta abraçada,
Estimado/a {name},

Después de un año difícil, en el que nos hemos tenido que adaptar a nuevas circunstancias y aprender a vivir en una nueva normalidad, os queremos obsequiar con dos regalos.

Este año nos hemos visto obligados a posponer el Míting d’Auto de nuevo, el evento anual de la industria de automoción catalana, y es por eso que os regalamos una muestra del del próximo año.

Esperamos que os guste!


Como segundo regalo, queremos ofreceros la oportunidad de disfrutar con quien queráis de unos descuentos lúdicos muy especiales para todos los trabajadores de cualquier empresa socia del CIAC.


Esperamos que lo disfrutéis, os lo merecéis!

Un fuerte abrazo,

Marta Pérez i Castells
Àrea de Presidència i Relacions Institucionals

Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya
Passeig de Gràcia, 129 - 08008 Barcelona
t: +34 93 476 72 57
marta.perez@ciac.cat
www.ciac.cat

Comentaris