El CIAC presenta la Plataforma del Talent després de dos anys de desenvolupament

DESTACAT
17/6/21
369
0

El Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC) ha presentat la Plataforma del Talent davant les empreses associades en un acte digital que ha servit per explicar els dos anys de desenvolupament del projecte i tot el que pot oferir a les empreses i els estudiants.

A l’acte s’ha comptat amb la presència de Matías Ripoll, líder de l’Àrea Estratègica de Formació i Talent, la Maria Teresa Casanovas, directora del Consorci de Formació Professional d’Automoció i del Lluís Turró, president de la Fundació TIC. Per part del CIAC ha intervingut Josep Nadal, Clúster Manager; Núria Mir, Talent Manager; Gemma Puig, responsable de Comunicació i Màrqueting, Marta Pérez, responsable de l'àrea de presidència i Relacions Institucionals i Ona Rocamora, Project Manager.

S’han explicat algunes de les aplicacions que té la Plataforma del Talent com el filtratge que fa l’algoritme en funció dels perfils d’empresa que fan recerques i la situació geogràfica. Per exemple, si un responsable de logística busca perfils d’estudiants per futurs becaris o per una primera incorporació, els perfils d’estudiants que li mostrarà la plataforma són de logística i de la zona geogràfica on estigui ubicada l’empresa.

A mesura que els estudiants interactuen dins la plataforma es genera un perfil que defineix quins són els seus gustos o preferències dins el sector, de manera que la selecció de personal pot ser molt més acurada i amb més possibilitats d’èxit.

Aquestes només són dues de les múltiples opcions que ofereix la Plataforma del Talent. De fet, el mateix Josep Nadal ja va avançar que en els propers mesos s’incorporaran noves funcionalitats a la plataforma, ja que estarà en constant evolució.

Per ara, més de 100 centres formatius han tancat un acord amb el CIAC per donar a conèixer la Plataforma del Talent entre els seus estudiants.

A més, s'ha presentat en primícia els descomptes lúdics que ofereix el CIAC als socis i el nou vídeo del Míting d'Auto.

Comentaris