Les aturades dels fabricants centren el debat de la TOP Management Meeting de setembre

DESTACAT
16/9/21
495
0

Després del descans del mes d’agost, les reunions TOP Management Meeting s’han reiniciat aquest setembre i les aturades dels fabricants han focalitzat una part molt important del debat de la reunió, on han assistit més de 40 representants d’empreses del sector.

Després de la benvinguda, dirigida pel gerent del Clúster de la Indústria d’Automoció (CIAC), Josep Nadal, s’han revisat alguns temes per actualitzar-ne la informació o bé resoldre algun dubte com, per exemple, els PERTE o dades del sector

No obstant, les aturades dels fabricants ha estat un dels temes on més preguntes s’han plantejat i més informació s’ha compartit sobre la situació de diferents OEM’s a Catalunya, Espanya i Europa, ja que moltes empreses tenen la majoria del volum de negoci a l’exterior. El principal responsable d’aquesta situació és la manca de material semiconductor que permet la fabricació dels xips i la dependència dels gegants asiàtics per disposar-ne.

A més, algunes empreses han reiterat que un altre dels problemes que estan patint és l’accés a algunes matèries primes. Per tot plegat, el CIAC ha tornat a informar del grup de WhatsApp on es va informant de les diferents aturades o previsió d’aturades dels fabricants.

Aquesta TOP Management també va servir per presentar a les empreses l’Automotive Talent Show que es farà el proper 19 de novembre, un esdeveniment que es vol convertir en el punt de trobada físic entre les empreses i el talent universitari i de formació professional del sector.

Comentaris