AUTOMOTIVE TALENT SHOW

DESTACAT
1/9/21
1.098
0

La primera edició de l'Automotive Talent Show tindrà lloc el proper 19 de novembre de 2021 al Circuit de Barcelona-Catalunya. Serà l'esdeveniment referent com a punt de trobada entre el jove talent i la indústria d'automoció a Catalunya.

Es mostraran els 15 millors reptes resolts pels estudiants a través d'un Elevator Pitch, i es lliuraran els CIAC Talent Awards 2021.

També comptarem amb diferents activitats; taula rodona amb experts de el món de l'motor, espais per a empreses, música en directe, Foodtrucks i sortejos.

CIAC TALENT AWARDS
Els CIAC Talent Awards són els premis a les millors respostes dels reptes llançats a la Plataforma de Talent. Aquests premis pretenen donar reconeixement i suport a aquells estudiants amb més potencial i passió per l'Automoció i les àrees relacionades amb les 5 categories premiades.

Les respostes guanyadores seran aquelles que hagin estat votades per un jurat de selecció amb uns criteris qualitatius per a cada categoria, i posterior votació de l'elevator pitch per part del jurat finalista i els assistents de l'Automotive Talent Show.

Per més informació i aconseguir les entrades, ho trobareu a través del següent link

Comentaris