La licitació del CFPA, les AEI i les aturades dels OEM, protagonistes de la Top Management Meeting del novembre

DESTACAT
9/11/21
380
0

La Top Management Meeting del mes de novembre va tornar a reunir més d’una trentena de presidents i directors d’empreses del sector de l’automoció.

La licitació del Centre de Formació Professional d’Automoció de Martorell va focalitzar bona part del debat ja que recentment s’ha sabut que hi ha diferents organitzacions que opten a la seva futura gestió. El to general va ser d’estar a l’expectativa per valorar com es desenvolupa el procés durant les properes setmanes i mesos. El gerent del CIAC, Josep Nadal, va explicar que mantenen contacte directe amb la Generalitat per fer arribar les demandes del sector i no va descartar emprendre altres accions.

Per altra banda, les aturades dels OEM han tornat a formar part de la conversa i s’ha compartit informació de les aturades que s’han fet fins ara.

Les ajudes AEI també han focalitzat una part molt important del diàleg a la Top Management Meeting ja que durant les últimes setmanes s’han treballat diferents projectes per optar a aquestes ajudes. El resum de propostes AEI 2021 presentat a la reunió ha mostrat un total de 13 projectes.

El final de la reunió es va aprofitar per recordar la posada en marxa de la primera edició de l’Automotive Talent Show que es va fer el 19 de novembre amb èxit de públic ja que més de 350 joves es van acostar al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Comentaris