Programa d’ajuts per a actuacions d’eficiència energètica en PIME i Gran Empresa del Sector Industrial - Ampliat el termini de presentació de sol·licituts fins el 31.12.2018

JORNADES OBERTES AL PÚBLIC
9/5/18
307
2

Incentivar i promoure la realització d’actuacions en el sector industrial que redueixin les emissions de diòxid de carboni, mitjançant la millora de l’eficiència energètica sota la modalitat d’entrega dinerària sense contraprestació – Programa Operatiu FEDER de Creixement Sostenible 2014-2020.

  • Mesura 1. Millora de la tecnologia en equips i processos industrials que redueixin el consum d’energia final en les instal·lacions industrials.

La inversió elegible estarà compresa entre 75.000 € i un màxim de 50 M€.

  • Mesura 2. Implantació de sistemes de gestió energètica que redueixin el consum d’energia final de les instal·lacions industrials.
La inversió elegible estarà compresa entre 30.000 € i un màxim de 50 M€.

Requisits
Termini d’execució: 24 mesos des de la notificació de la resolució.

Intensitat de la subvenció (amb caràcter general)
Gran empresa: 30%
Mitjana empresa: 40%
Petita empresa: 50%

Quantia i termini de presentació
Aquest Programa està dotat d’un pressupost màxim que ascendeix a la quantitat total de 168.190.250€ i el termini de presentació s'acaba el 31.12.2018

Mes informació Eficiència Energètica


Comentaris

CELESTÍ MARTÍNEZ (TRATAMIENTOS Y ACABADOS POR CATAFORESIS, S.A.) 9/1/18
Bon día,
Aquests ajusts serviríen per l'instal·lació d'una planta fotovoltaica per autoconsum ?

Salut,
Celestí
GERARD TRESSERRAS CARRERÓ 9/1/18
Bona tarda Celestí,

La instal·lació d'una planta fotovoltaica no estaría contemplada en aquests ajuts, ja que l'objectiu que persegueixen és reduir el consum d'energia final en l'empresa i en aquest cas l'actuació no variaria el consum sinó que només es modificaria la font d'energia.

És posible que aquesta actuació pugui entrar més endavant en algún altre tipus d'ajuts de l'IDAE, però actualment no disposen de cap línea oberta dirigida a la implementació d'energies renovables en empreses.

Formem part de

Amb el suport de

Partners de

Col·laborem amb