Bones Festes i feliç 2022 - Carta dirigida a les empreses sòcies del CIAC

JORNADES PELS SOCIS
23/12/21
84
0Benvolgut/da {name},

En primer lloc, us vull felicitar les Festes, desitjar-vos un Bon Nadal i un Feliç 2022 i, sobretot molta salut per vosaltres i els vostres familiars i amics.

Arrosseguem dos anys de pandèmia que no només afecta la salut sinó també l'economia i, per tant, l'automoció catalana. Davant uns problemes sobrevinguts que tots tenim molt presents i que han convertit els anys 2020 i 2021 en els pitjors de la història del nostre sector només puc treure'm el barret i felicitar-vos per la vostra constància, capacitat de lideratge i de treball i adaptabilitat.

Potser alguna de les persones que llegiu aquesta carta m'haureu sentit explicar la metàfora del nostre sector i de la situació actual: ara mateix conduïu per una carretera sense llums al cotxe i sense cap il·luminació exterior. Per tant, no sabeu què teniu davant, però, tot i això, seguiu endavant sense defallir, malgrat les dificultats, els dubtes i sobretot la gran incertesa que ens rodeja, perquè sabeu que ens acostem al final del túnel i voleu que les empreses estiguin preparades per aquest moment.

En pocs dies començarem el 2022, un any on s'han de prendre decisions importants a tots els nivells i on esperem avenços definitius que arribin a bon port en relació amb els Fons de Recuperació Europeus, Nissan i els problemes amb els quals hem de combatre diàriament des de fa temps com els microxips, l'abastament de matèries primeres...

Des del CIAC seguirem treballant per defensar els vostres interessos i per dotar-vos de totes aquelles eines, recursos i projectes que necessiteu, tal i com hem fet sempre i que enguany s'ha vist potenciat per la Plataforma de Talent i l'Automotive Talent Show, els espais que s'han creat des del Clúster per atraure el talent jove cap a les vostres empreses.

També, us voldríem mostrar un recull de totes les xifres que han marcat aquest 2021, com els projectes realitzats, els nous usuaris que hem tingut, i tota la quantitat de jornades, webinars i reunions que hem fet al llarg d'aquest any.Bones Festes i Feliç 2022

Josep Maria Vall, President del CIAC

Comentaris