Any 2022, any de prendre decisions importants

DESTACAT
14/12/21
388
0

El Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC) ha celebrat la última reunió del 2021 de la Top Management Meeting.

La benvinguda, que ha anat a càrrec del President del CIAC, Josep Maria Vall, ha estat una valoració del 2021, “més positiva que el 2020, però sense oblidar els obstacles amb els que ha de lidiar el sector: problemes en el transport, abastament de les matèries primes, manca de microxips, les conseqüents aturades dels fabricants i caiguda de la demanda i la producció per la pandèmia. Tot plegat enmig del procés de transformació més important dels últims anys que el porta el sector cap el vehicle elèctric i altres fonts d’energia”.

També s’ha parlat de l’Automotive Talent Show que ha tingut una valoració “molt positiva”, en paraules del Clúster Manager, Josep Nadal, i que “ja hi ha idees per incorporar a l’edició del 2022”.

En el torn de les empreses, aquestes també han valorat el 2021, i l’adjectiu canvia segons l’empresa, tot i que cap ha qualificat el 2021 com un any bo. El que sí han coincidit moltes d’elles és que el 2022 és un any de presa de decisions importants per mantenir el múscul i estar el millor preparats per quan es surti del túnel de problemes en què està immersa l’automoció catalana.

Comentaris