Participa al 7è Racó d'Innovació

DESTACAT
1/3/22
967
0

Vols ser un dels projectes finalistes del 7è Racó d'innovació?

Per setè any, el CIAC dona l'oportunitat de presentar projectes innovadors dirigits al sector de l'automoció: on empreses, start-ups, universitats o centres tecnològics podran donar-se a conèixer i aprofitar l'ambient de networking d'un congrés d'alt nivell internacional que pot ajudar a trobar partners, finançament o obrir noves línies de negoci, com és el Advanced Factories.

Un any més, Advanced Factories 2022 acollirà la presentació dels projectes finalistes de la VII edició del Racó d'Innovació. Els projectes seleccionats pel jurat d'experts podran fer una presentació de 3 minuts davant de tots els professionals de la indústria i mitjans de comunicació assistents del congrés. Al finalitzar la ronda de presentacions, hi haurà espai pel networking i l'intercanvi d'idees i propostes entre els participants i els assistents.

Per participar en el procés s'ha d'omplir el formulari d'inscripció abans del 5 de març de 2022. Si necessites informació addicional, no dubtis a contactar amb CIAC a través del correu electrònic comunicacio@ciac.cat

DATA: 29 de març de 2022
HORA: 15:00h
LLOC: Barcelona - CCIB

LINK: https://forms.gle/amQXv7cB6Q184rJT9

Comentaris

Formem part de
Amb el suport de
Partners de
Col·laborem amb