El CIAC passa a liderar el projecte Motorsport.cat a Catalunya

DESTACAT
31/3/22
475
1

El Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya (CIAC) passa a liderar el projecte de Motorsport.cat a Catalunya amb l'objectiu de "desenvolupar un sector econòmic que és fort en altres països i que a Catalunya té un gran potencial i molt camí per recórrer", segons ha destacat Toni Garcia, membre de la Junta del CIAC i coordinador del projecte Motorsport.cat.

D'aquesta manera, el Clúster de l'Automoció s'ha marcat com a objectiu dinamitzar el projecte per entrar en una nova fase després de l'aturada obligada per la pandèmia. "Heredem els projectes que s'estaven desenvolupant i ja n'estem creant de nous que donarem a conèixer quan arribi el moment". Toni Garcia també ha remarcat "la capacitat de treball i d'involucrar-se de totes les organitzacions que formen part del motorsport" i s'ha mostrat convençut que "aquest sector econòmic pot convertir-se en una base molt important de l'economia i catapultar Catalunya com un referent".

Entre les organitzacions que formen part del projecte es troben:
- Clúster de la Indústria d'Automoció de Catalunya.
- Clúster de la Mobilitat Lleugera.
- Federació Catalana d'Automobilisme.
- Federació Catalana de Motociclisme.
- Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física de la Generalitat de Catalunya.
- RACC.
- Circuit de Barcelona-Catalunya.

Comentaris

Joan Torres 5/4/22
Bones em dic Joan Torres tinc 24 anys actualment soc pilot de ral·lis dins el Volant RACC i estic involucrat en diversos projectes d'enginyeria dins de la upc, cupra i sportflow media.
Aquest 2020-2021 ha sigut un any de creixement dins el projecte de retransmissions en directe amb la participació de diverses proves del regional, nacional i europeu.
Voldria saber si podria col·laborar dins el projecte per poder afavorir l'externalització del pilot català i aportar a nous talents les eines fiscals, professionals i personals, per poder garantir una continuïtat esportiva.

Salut i gràcies.
Formem part de
Amb el suport de
Partners de
Col·laborem amb